Kako se u stvari slažu Goca Božinovska i njena snaja? Pevačica otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata porodične kuće

08.04.2022

11:25

0

Bojana Rodić i Mirko Šijan sa sinom žive pod istim krovom s folkerkom

Kako se u stvari slažu Goca Božinovska i njena snaja? Pevačica otkrila šta se dešava iza zatvorenih vrata porodične kuće
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Često se spekuliše o odnosu Bojane Rodić i Goce Božinovske i brojni su navodi o njihovim svađama. Međutim, prema rečima pevačice, sa snajom se slaže „kao s rođenom ćerkom" i redovno borave jedna kod druge na spratu, posebno ukoliko mladom paru treba pomoć oko sina Zorana.

- Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča - počela je Goca svoju priču za „Informer", pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.

Nekad kuva ona, a nekad ja!

- To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - objasnila je pa otkrila kakva je snaja kuvarica.

 

 

- Bojana je vrsna domaćica i kuvarica. Mnogo dobro kuva, posebno ova moderna jela. Pravi raznorazne salate i paste, to voli najviše. Naravno da zna da spremi i pasulj, to je sitnica za nju. Mada sam ja zadužena za ta tradicionalna jela - istakla je, pa se osvrnula na navodne nesuglasice koje su imale posle njenog gostovanja u „Magazinu IN", gde je kao gošća govorila o prevarama s muške strane.

 

 

- Ma kakvi! Ona zna da se ja šalim. Nema nikakvih nesuglasica među nama, zaista je tako - tvrdi pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike