Slažu se kao nokat i prst: Travis Barker o ljubavnim porukama koje dobija od Kortni Kardašijan!

08.03.2021

19:58 >> 18:27

0

Bubnjar sastava Blink 182 pohvalio se ručno ispisanom ceduljicom, pa privukao veliku pažnju javnosti, kako je zajedno sa svojom devojkom neko vreme čuvao vez

Slažu se kao nokat i prst: Travis Barker o ljubavnim porukama koje dobija od Kortni Kardašijan!
Copyright Travis Barker Profimedia

Kortni Kardašijan, po svemu sudeći, ostavlja dečku Travisu Barkeru ljubavne poruke kad god stigne – i to ručno napisane, na ceduljici. Jedna od njih nedavno je završila na Instagram storiju bubnjara sastava „Blink 182″, što je svakako privuklo veliku pažnju javnosti, pošto su izvesno vreme čuvali svoju vzu u tajnosti.

– Za mnoštvo avantura, uništimo se u potpunosti. S ljubavlju, Kortni – pisalo je na papiriću, o kom je Travis progovorio javno u okviru šoua glumice Dru Barimor.

Pročitajte još:

– Pročitala sam ta ti je tvoja divna dama napisala. Nešto „uništimo se”… Pomislila sam, okej, to je baš vruće! Moja ljubavna poruka glasila bi: „Hoćeš li da legnemo ranije i uključimo neki film”, tako nešto – pričala je Dru, na šta se Trais nasmejao.

On i Kortni se, izgleda, slažu kao nokat i prst:

– Ne, ja sam potpuna suprotnost, zaista. Samo neka gori – prokomntarisao je on.

Poruka je „ugledala svetlost dana” malo nakon što je Kortni priznala jednom od svojih objava da su njih dvoje u vezi.

– Provodim vreme sa ženom koja je divna majka, veliki prijatelj. Nemam oko čega da se brinem. Sve je nekako… Prirodno. Valjda je to ta zrelost – izjavio je bubnjar: Takođe, volim to kad mi neko nedostaje i kada posle više cenimo dane koje provodimo zajedno, nego kad se s nekim viđam svaki dan. Posebno na početku veze. Mislim ja je nedostajanje izuzetno važno – dodao je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike