Jeremićeva i sa ćerkom pred kamerama - bez dlake na jeziku! „Udarila" na Lunu Đogani: Bila si s oženjenim, pati sad! (FOTO)

23.04.2022

17:34

0

Voditeljka je bez pardona osudila sve one koje ulaze u odnos sa zauzetim muškarcima

Jeremićeva i sa ćerkom pred kamerama - bez dlake na jeziku! „Udarila" na Lunu Đogani: Bila si s oženjenim, pati sad! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Poznato lice jutarnjeg programa ružičaste televizije, Jovana Jeremić, pojavila se u „Magazinu IN" ruku pod ruku - sa ćerkom Leom, koju je dobila u braku s Vojislavom Miloševićem od kog se nedavno razvela. Ovom prilikom je pokaztala svoje kulinarsko umeće i uprkos tome što „glasa za kućnu pomoćnicu" kada je domaćinstvo u pitanju.

Sa naslednicom, ali i Danijelom Dimitrovskom, suprugom kolege Ognjena Amidžića, mesila je „uskršnjak", a nešto zatim - pozabavila se i muško-ženskim odnosima, potkačivši Lunu Đogani koja je svojevremeno ušla u romansu sa u tom trenutku oženjenim Slobodanom Radanovićem.

Prvo pojavljivanje ćerke Jovane Jeremić pred kamerama ,,Magazina IN", Printscreen ,,Magazin In"
 

- Što se domaćinstva tiče, ja uvek glasam za kućnu pomoćnicu. Ovo je Leino prvo pojavljivanje kod tebe u emisiji, ti si meni donela sreću, ja sam se prvi put pojavila kod tebe u emisiji, sad i moja ćerka - pričala je najpre Jovana Sanji Marinković.

Ne kuvam, ne peglam, ne čistim

- Ja nisam očajna, ništa ne radim po kući, ne kuvam, ne peglam i ne čistim. Imam ko to radi, tako sam organizovala svoj život, moje je da radim i da uživam - dodala je Jeremićeva, inače poznata po tome što ne preza da i javno kaže šta misli.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Magazin In"
 

Tako je bilo i pošto se Luna Đogani pridružila ekipi pred kamerama.

- Zna se da ne treba ići u odnos sa oženjenim muškarcem, šta tražiš tu? Je l' si bila? Pati sada! Ko te terao? - oštra je bila voditeljka, s kojom se pevačica, međutim, brzo složila.

- Evo, ja kažem, istina. Ja sam svesna, lepo si rekla: „Šta ćeš tu? Pati!" i tako je - nadovezala se bila ona.

- Moram da stanem u Luninu odbranu. Sve je to život - prokomentarisala je bila Danijela u pomenutoj emisiji.

Luna Đogani i Anabela Atijas, Printscreen ,,Magazin In"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike