„Voditeljka je, ali i elitna prostitutka, skoro mi se javila!" Jovana ne prestaje da šokira: Palo ozbiljno raskrinkavanje!

23.04.2022

20:28

3

Nedavno je i istakla kako je pitanje vremena kada će sa svim svojim saznanjima istupiti javno...

„Voditeljka je, ali i elitna prostitutka, skoro mi se javila!" Jovana ne prestaje da šokira: Palo ozbiljno raskrinkavanje!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić se kao gošća jedne emisije iznova dotakla teme elitne prostitucije, koja već izvesno vreme potresa čitav region. Voditeljka jutarnjeg programa ružičaste televizije često i pred svojim kamerama razgovara o ovome, a sada, ispričala je Sanji Marinković kako pouzdano zna da se „jedna njihova koleginica bavi najstarijim zanatom".

„Glumi damu, a zvezda je suterana!"

- Danas se napada samo elitna prostitucija. Ja nemam problem sa tim da znam da je neko elitna prostitutka, ako kaže i deklariše se. Imam problem sa tim da neće da se deklariše, glumi neku damicu, a znamo da je zvezda suterena i podruma noći političara. Idu tako i sa političarima i mnogim drugim uticajnim ljudima, to nije sporno, ali treba da znamo ko su - počela je bila Jovana u „Magazinu IN" pa u svom stilu nastavila da šokira.

- Sanja, ti poznaješ mnoge. Meni se jedna skoro javila na jednoj proslavi, na koncertu na kom sam bila. Ne mogu da kažem koja je. Ona trenutno ide sa jednim od moje drugarice. Ja to znam, ali ne smem da kažem mojoj drugarici. Jeste voditeljka, ali srećom nije na ovoj televiziji. Voditeljka je. Tajac - zaključila je ona pa i zaista sve u studiju ostavila bez reči.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Magazin In"
 

Marinkovićeva, sa druge strane, nije želela da produbljuje ovu temu, ali je Jovanu svakako pomno ispratila dok je govorila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike