Naše poznate ličnosti osudile ponašanje Darka Lazića: Trebalo bi da odgovara za to, kao i svi!

28.04.2022

19:14

1

Autor: Marija Mitić

Koleginica pevača, Zorica Marković, uputia mu je savet da se smiri i "dozove pameti", najpre zbog svoje dece

Naše poznate ličnosti osudile ponašanje Darka Lazića: Trebalo bi da odgovara za to, kao i svi!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić priveden je 27. aprila u ranim jutarnjim časovima nakon što je napravio više prekršaja u saobraćaju. Njemu je testiranjem pronađeno 0.91 promila alkohola u krvi, a navodno je i test na narkotike utvrdio prisustvo nedozvoljenih supstanci.

O novom, ne i prvom, incidentu pevača ne prestaje da se priča, dok se i sam folker oglasio pa negirao da je konzumirao kokain, kako se navodilo.

Mnoge poznate ličnosti osudile su Darkovo ponašanje, ponajviše jer je 2018. godine mogao da izgubi život zbog nemarne vožnje, a sada su se oglasile još neke njegove kolege i dale svoj sud o ovom događaju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić

- Da je ružno, ružno je, ali ne želim ja da budem uvučen u tu priču - kazao je kratko Miroslav Ilić.

- Treba da odgovara za to, kao i svi mi! Nije na nama nego na tužilaštvu da odluči kako oni misle da treba - kazala je Kija Kockar, dok je Zorica Marković bila malo opširnija:

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

- Ja njega mnogo volim, on je blesav i lud pozitivno. On je od mlađih pevača broj jedan u svom poslu i smatram da treba da se bazira samo na svoju karijeru. Treba da se dozive pameti, da se smiri zbog sebe i svoje dece. Mnogo ga volim, ali sam ljuta na njega, ne znam šta će mu to u životu. On je velika zvezda, i stvarno treba da se opameti ne trebaju mu te ludarije u životu. 

- Žao mi je, bog mu je dao šansu da živi. Drag mi je ne želim da komentarišem, njegov izbor šta mi tu možemo. On je drag dečko, a žao mi je što nikao da se opameti - rekla je Gordana Lazarević za Informer.

Podsetimo, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine. Prema pisanju medija, vozio je 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. Kako se navodi, prilikom testiranja izmereno mu je i 0.91 promila alkohola u organizmu, kao i prisustvo narkotika, a nije imao ni vozačku dozvolu.

Blic.rs/Milan Ilić
Darko Lazić

Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

U svojoj prvoj izjavi za medije folker je rekao:

- Ništa nisam imao od narkotika u sebi. Jesam malo brže vozio i malo sam popio. Znači, ništa nisam imao od narkotika, a jesam malo popio, ali to nije za zadržavanje - rekao je on ranije, a zatim otkrio kako mu je bilo u pritvoru:

- Najnormalnije, kao i svaki čovek. Šta je tu strašno? Odmah narkotici i sve najgore, ali eto... Imam dokaze, dostaviće ih moj advokat.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike