Bokser kod koga je Lazić bio na slavlju, ljutito odgovorio njegovom menadžeru: Kod mene narkotika nije bilo

28.04.2022

13:03

2

Sportista smatra da je ovakva izjava neprimerena zbog čega je prinuđen da se oglasi

Bokser kod koga je Lazić bio na slavlju, ljutito odgovorio njegovom menadžeru: Kod mene narkotika nije bilo
Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevača Darka Lazića u ranim jutarnjim satima presretači su zaustavili i priveli ga u policijsku stanicu zbog prekoračenja brzine i alkoholisanog stanja, a zbog ovog prestupa dobio je maksimalnu kaznu.

Bokser Marko Nikolić morao je da reaguje pošto je menadžer Darka Lazića za medije rekao kako je pevač bio na slavlju na kom je pomešao čašu zbog čega je bio pozitivan na narkotike. Sportista smatra da je ovakva izjava neprimerena zbog čega je prinuđen da se oglasi: 

Blic.rs/Milan Ilić
Darko Lazić

 

- Video sam da se digla kuka i motika zbog toga što je priveden Darko Lazić nakon što je otišao kući posle zabave koju smo organizovali moja supruga i ja. Lazića poznajem godinama, družimo se i rado je viđen gost na mojim porodičnim zabavama. Međutim, ono što nije korektno u celoj ovoj situaciji je to da ispadne da neko sipa narkotike mojim gostima kao što sam pročitao da je za medije izjavio Darkov menadžer - priča Nikolić za Kurir i dodaje:

- Svi znaju da sam ja sportista, a pre svega otac dvoje maloletne dece. Konkretno dva sina. Na rođendanu su bili ljudi koje privatno cenim i poštujem i koji su u svojim profesijama jako uspešni, cenjeni i poštovani. 

Kaže, bilo je veselo, popila se i neka više, ali narkotika nije bilo. 

 

 

- Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše. Bio je veseo, raspoložen i nijednog trenutka nije ukazivalo na to da je nešto koristio. Sve vreme je sedeo za svojim stolom, jednog trenutka se latio mikrofona i zapevao. Mislim da je neprimereno od strane dotičnog menadžera da govori neistinu - kaže bokser i dodaje da mu je krivo što je Lazić doživeo ovakvu vrstu neprijatnosti:

 

 

- Ja se ne mešam ljudima u život i ne određujem odraslim i zrelim osobama koliko će da jedu i piju, a nikada nikoga nisam pitao da li konzumira nedozvoljene supstance ili ne. Ne mešam se ljudima u život. Žao mi je što je Darko doživeo neprijatnost. On je za mene brat i prijatelj i uvek ću ga ceniti i poštovati kakav god da je meni je dobar - poručuje Nikolić.

Inače, na rođendanskom slavlju je pevao Jovan Stefanović, a među zvanicama su bili Marija Mikić, Dušica Grabović, Uroš Živković i drugi. 

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

 

Živković je sedeo sa Darkom za stolom, ali kako kaže nije upoznat sa celom situacijom. 

- Nismo pili ista pića. Mislim da se ne treba igrati sa tim stvarima. Darko je moj kolega kojeg izuzetno cenim i poštujem. Žao mi je što se to dogodilo. Ja sam kratko bio na proslavi, došao sam da ispoštujem Marka i ne znam šta se dešavalo tokom noći - rekao je Živković.

Podsetimo, Lazić je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine mu sleduje prekršajni nalog. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike