Telefon i dokumenta pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu? Novi detalji potrage za Marijanom iz „Velikog brata" (FOTO)

28.04.2022

08:44

0

Na sebi je, u trenutku kada je nestala, imala kratku, žutu majicu, crnu sportsku jaknu, crne pantalone sa crveno-belom linijom i svetle patike

Telefon i dokumenta pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu? Novi detalji potrage za Marijanom iz „Velikog brata" (FOTO)
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT

Za Marijanom Seifert (37), nekada Čvrljak, te Kovačević, zagrebačka policija i dalje traga. Nekadašnja zvezda šoua „Veliki brat" nestala u utorak oko ponoći, a u trenutku nestanka na sebi je imala kratku, žutu majicu, crnu sportsku jaknu, crne pantalone sa crveno-belom linijom i svetle patike.

Prema najnovijim informacijama, njena dokumenta i telefon su pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a kako kaže njen suprug, koji se izuzetno teško nosi s njenim nestankom, sada se isti nalaze u policiji. On, međutim, nije želeo da govori javno o tome kako su nadležni došli u posed njenih stvari.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - tvrdi izvor blizak Marijani za „Telegraf.rs".

- Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica, blizu reke - dodaje izvor.

Podsetimo, suprug Karlo Seifert bio je taj koji je prijavio njen nestanak. Poslednji put ju je video oko ponoći, kad su krenuli na spavanje, a kad se probudio, nije je bilo. Kako je takođe rekao, nije bilo naznaka da će se nešto slično desiti.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je on, prenose mediji.

 

Jedna Marijanina prijateljica, prema pisanju „Jutarnjeg", od šoka ne može da dođe sebi.

„Zvučala je setno..."

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - rekla je ona pa dodala:

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da bi došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike