Dok čeka saslušanje Darko Lazić ne ispušta telefon: Njegova poslednja objava je šokirala sve (FOTO)

27.04.2022

16:03

2

Posle otrežnjenja pevač je sproveden kod sudije za prekršaje gde treba da da izjavu

Dok čeka saslušanje Darko Lazić ne ispušta telefon: Njegova poslednja objava je šokirala sve (FOTO)
Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić prevezen je vozilom policije do suda, gde trenutno čeka da da izjavu sudiji za prekršaje o sinoćnim dešavanjima, kada je priveden zbog prekoračenja brzine u vožnji. Dok čeka saslušanje, folker je neprestano na društvenim mrežama, a njegova poslednja objava na Instagramu privukla je veliku pažnju. 

Blic.rs/Milan Ilić
Darko Lazić napustio policijsku stanicu

 

Naime, pre nekoliko minuta Lazić je objavio snimak ranijeg gostovanja sa verenicom Barbarom Bobak, koja je otkrila da su njih dvoje trenutno u zategnutim odnosima, da veridba nije raskinuta, ali da nisu u idealanim odnosima. 

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić i Barbara Bobak

Postavlja se pitanje, kako je moguće da Lazić koristi mobilni telefon u ovom trenutku dok čeka saslušanje, kada bi mnogi bili fokusirani samo na ono što treba da kažu. 

Podsetimo, prema pisanjima medija, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

 

On je podvgnut i alko testu, kojim mu je izmereno 0.91 promila alkohola u organizmu, a pevač je demantovao da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- Malo sam popio i vozio malo brže, ništa nisam imao u sebi. Darko je uvek sve najgore, drogiran i sve ostalo - rekao je Darko Lazić za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike