Lazićeva majka očajna, pre privođenja pevač vozio sina kolima? „Rekao mi je da ima vozačku, a s Barbarom neka je raskinuo!"

27.04.2022

12:34

3

Prema rečima bivše verenice, Darko je najpre dovezao malog Alekseja kući, pa „nastavio u štetu"

Lazićeva majka očajna, pre privođenja pevač vozio sina kolima? „Rekao mi je da ima vozačku, a s Barbarom neka je raskinuo!"
Branka Lazić i Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Darku Laziću je određen pritvor do 48 sati zbog bahate vožnje, a najverovatrnije će i tokom današnjeg dana biti sproveden iz ćelije kod sudije za prekršaje. Pre drame, sudeći po objavama s Instagrama, bio je na rođendanskoj žurki boksera Marka Nikolića, gde se bio latio i mikrofona, a satima kasnije - zaustavljen je jer je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80.

Prema daljim medijskim navodima, bio je podvrgnut i testu na drogu, kao i alko-testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain. Imao je i 0,91 promila alkohola u organizmu.

Majka Branka veoma je zabrinuta za poznatog naslednika, jer „nije znala da je nastavio po starom".

- Ništa ne mogu da kažem dok se ne čujem sa Darkom. Ja sam od novinara čula da je uhapšen. Kao majka, naravno da sam jako zabrinuta. Znala sam da je nastavio da pije po malo, ali nisam znala da konzumira drogu, ako je to što se piše istina. Meni je Darko rekao da ima vozačku dozvolu, ne znam zašto bi mene lagao, nemojte me držati za reč, ali mislim da nije naša dozvola u pitanju nego iz inostranstva - izjavila je ona za „Kurir", pa se dotakla i pevačeve pauze s Barbarom Bobak, ističući kako smatra da je „bolje što su se rastali pre nego kasnije".

Branka Lazić ATAImages/ A.A.
 

Žao mi je, ali bolje nego kad dođu deca

- Ako je tako kao što se piše, neka ga malo tamo da se otrezni... Ako je kriv bolje što se desilo ovako bez posledica. Nisam znala da su on i Barbara raskinuli i to sada čujem od vas. Pa ne znam, žao mi je, ali opet bolje sada da se to dogodi ako ne ide nego kasnije kada dođu deca. Ne bih volela da dobiju dete pa da ono opet odrasta u porodici bez oba roditelja - dodala je Branka, vidno uznemirena.

Barbara bobak i Darko Lazić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Sa druge strane, bivša verenica Marina Gagić objasnila je „Telegrafu" kako je Darko „najpre dovezao malog Alekseja, a onda otišao dalje". Incidenta nije bila svesna dok svuda već nije „puklo".

- Za hapšenje sam saznala iz medija. Poslednji put sam ga videla sinoć, oko 22 sata je dovezao Alekseja i tada je otišao dalje, ali nisam imala pojma gde - počela je ona, pa je na pitanje da li zna da li Darko vozi bez dozvole odgovorila:

- Meni je tvrdio da ima vozačku.

Marina Gagić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, prema rečima izvora za pomenute medije, pevača u pritvoru nadležni obilaze na svaka četiri sata.

- Darko Lazić se nalazi u pritvorskoj jedinici na Novom Beogradu. Saobraćajni policajac mu od jutros na svaka četiri sata meri količinu alkohola u krvi, ali i kokaina. Kada se otrezni, u pratnji policije biće priveden kod sudije za prekršaje. Nakon privođenja njemu je policija oduzela pertle i kaiš. Očekujemo da će posle 16 časova biti u stanju da da svoj iskaz - objasnio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike