Ovako Barbara i Darko praznuju kod njenih u Futogu! Pevačica povela i bend: „Srčani udar od hrane i masti!"

24.04.2022

20:32

0

Pevačicin otac, inače, nije počinjao s pripremom obroka dok se pevački par nije pojavio na njegovim vratima - znajuči da više uživaju u vrućoj hrani

Ovako Barbara i Darko praznuju kod njenih u Futogu! Pevačica povela i bend: „Srčani udar od hrane i masti!"
grand_specijal_19012022_0077 (1) - Copyright ATAImages/ A.A.

Barbara Bobak i Darko Lazić su ove godine obeležili Vaskrs samo sa pevačicinom porodicom u Futogu, pošto pevačeva majka Branka nije bila tu. Svakako, isplanirali su dobar provod, ali i posebno bogatu trpezu jer Bobakova sa sobom povela i bend - kako je prethodno imala poslovne obaveze. 

 

 

- Kada sam bila mala roditelji su uvek pravili neke „zvrčke” i za božićne i za uskršnje praznike. Na primer, svake godine su me zezali kako nisam bila dobra i onda mi umesto poklona ostave zečije fekalije da ne budem prosta i onda kad ja proživim blaži srčani onda mi izvuku skrivene poklone. Uvek su se trudili da mi ispunjavaju dečije hirove, a ja sam uvek želela neke igračke na točkove tipa skejtove, trotinete rolere... - prisećala se najpre Bobakova za „Pink.rs", pa nastavila:

- Veče pred Vaskrs bi išla sa dedom da beremo detelinu i onda pravimo gnezdo za poklone u predsoblju. Dan bi započeo tako što brat i ja otvorimo naše poklone nakon tog je li, prenka i onda bi se išlo kod babe i dede gde su nas isto čekali pokloni u gnezdima i svi zajedno bi posle toga jeli, dolazilo je jos rodbine, sve je bilo slatko i mnogo dobro se jelo, uvek neko pečenje - naglasila je ona. 

Kada je farbanje jaja u pitanju, međutim, oseća izvesnu dozu straha kad god da za to dođe vreme. 

 

 

- Farbanje jaja mi je malo trauma, jer me je majka uvek plašila kako je to mnogo opasno da se približavam, da ću se opeći, da će sirće da me pojede, ali najviše sam volela one jarke boje tipa tamno plava, ljubičasta i dan-danas se otimam za jaja sa nalepnicom - izjavila je pa otkrila kako će s Darkom, ali i svojom porodicom, provesti 24. april. 

 

 

Mnogo šta sam propustila zbog posla, Vaskrs neću!

- Darkova majka nije tu, proslavićemo kod mojih u Futogu, a radimo oboje veče pre i to ni jedno u Srbiji. Ja sam u Ugljeviku u diskoteci, a on je negde u Austriji koliko se secam, tako da ćemo valjda uspeti da ustanemo u neko dogledno vreme. Za praznik nikad ne radim, ni za Božić ni za Vaskrs, to su dva dana kad nema para za koje bih radila. Zbog svog posla propustila sam gomilu bitnih događaja u svom i životima svojih prijatelja, poput svadbi, rođendana... Vaskrs i Božić su nešto što ne propuštam zbog posla - naglasila je pa ispričala kako će na trpezi biti razna jela, popularna u njenom kraju. 

 

 

- Porodično smo gurmani tako da će biti pre svega „po vojvođanski" - supe, sosa, mesa, pa posle toga pečenje, raznorazne salate, krompir u pavlaci… Ma „srčka" od hrane i masti… I ove godine će biti dosta veća trpeza jer će nam biti tu i moj bend, tata peče jare ali to jutro, da bi jeli vruće jer volimo - zaključila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike