Zorica i Kemiš guraju Bekuti bakšiš u dekolte: Isplivao hit snimak (FOTO/VIDEO)

10.06.2024

10:42

0

Supruga mu samo jedno zamerila

Zorica i Kemiš guraju Bekuti bakšiš u dekolte: Isplivao hit snimak (FOTO/VIDEO)
Ana Bekuta i Zorica Brunclik - Copyright Printskrin/facebook/Ana Bekuta

Ana Bekuta važi za pevačicu koja atmosferu uvek dovodi do usijanja, a omiljena je i među kolegama, koje obožavaju kada im ispunjava želje. Tako je nedavno na jednom privatnom veselju zapevala Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, a video je objavila njihova koleginica Zorica Marković.

Bekuta je izvodila pesmu "Sve sam stekla sama", kada su Zorica i Kemiš počeli da je obasipaju bakšišem i novčanice od 50 i 100 evra da joj stavljaju u dekolte.

- Možeš i ti - pogledala je u Kemiša Bekuta i dobacila mu.

- Dobro, dobro gurni - našalila se Zorica, dok je Kemiš gurao novac u grudi, a onda mu je uputila i kritiku: "Nemoj, ko Boga te molim, da više nosiš od 50 evra".

 

 

Podsetimo, pevačica i harmonikaš sledeće godine slave 40 godina braka, a tim povodom planiraju da organizuju obnovu bračnih zaveta i svadbeno veselje.

- Svadbu pravimo sledeće godine za moj rođendan, 29. juna. Vama je to smešno, a uopšte nije smešno. Vi se mesecima bavite razvodima, prevarama, ali je ovo prvi put da će neko praviti obnavljanje zaveta, a po našem srpskom jeziku se to kaže svadba - poručila je raspoložena Zorica Brunclik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike