Rastino šok priznanje: Ne vidim ništa loše u tome da ćerka proba marihuanu kad bude punoletna

26.04.2022

08:16

0

Kako je reper objasnio, njegov stav o narkoticia ostaje nepromenjen

Rastino šok priznanje: Ne vidim ništa loše u tome da ćerka proba marihuanu kad bude punoletna
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta proveo je četiri meseca iza rešetaka, a potom još osam u kućnom pritvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Dok je boravio u zatvoru najviše mu je nedostajala ćerka Tara koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić.

Bez ikakvog pardona, Rasta je priznao da bi svojoj naslednici dao marihuanu da proba kada bude punoletna, ali je otkrio i kakav stav ima o opijatima kada mu je ćerka u stanu, te da li i pred njom iste koristi.

Printscreen Instagram/stefanrasta
Rasta sa ćerkom

 

- Uvek se nameće to pitanje šta ću ja da kažem kad ona bude htela da proba ili kako ću da reagujem kad bude probala. Imam izričit stav, mislim da to nije apsolutno ništa loše ako se proba kad je neko punoletan, kada zrelo razmišljaš o stvarima u životu. Mislim da tek tada nije rizik da se pređe na nešto dalje. Držim se tog stava, ali dok dođemo do tih godina, to će u svetu biti normalizovano. Do tada ću je pratiti gde god da krene - kaže Rasta i napominje da njegov stav o marihuani i posle zatvora nije promenjen.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

 

- Moj stav ne može biti promenjen. Moj stav o mojoj kazni je nešto što je situacija koju nalaže zakonska forma koju mi sada imamo, ali mislim da se i to polako menja i kod nas. Odskora je marihuana skinuta s liste narkotika, tako da mislim da stvari idu u dobrom smeru. Nisam koristio marihuanu u pritvoru. Zaista i dalje tvrdim da je to najveći lek na planeti napravljen i nešto što prosto može da pomogne ljudima.

Reper se ne libi da prizna da je i dalje u kontaktu sa zatvorenicima koji mu šalju pisma.

- Da naravno! To su posebni odnosi. Možda nismo imali priliku da služimo Vojsku, ali ovo je to nešto što će ostati za vijek vjekova i trudim se da održavam te odnose.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

 

Iako kaže da nikada nije voleo školu, u osnovnoj je pokazao da je veliki potencijal, ali zanimala ga je samo muzika, a roditelji su poštovali njegov izbor. 

- Ma školu nisam voleo, neću da lažem. Jesam bio odličan đak, ali nisam voleo školu. Srednju sam jedva završio, u osnovnoj sam imao sve petice, ali nakon što sam je završio shvatio sam da hoću da se bavim muzikom, da ne želim da trošim vreme za obrazovanje, što je, naravno, pogrešno - kaže on i dodaje: 

- Roditelji su mi profesori, a ja sin limar, to hoćeš da me pitaš? Ne žalim se, oni imaju mnogo razumevanja za ovo čime se bavim. Otac je filozof, mama je sociolog i to su prosto ljudi širokih shvatanja u svakom smislu. Oni su mi bili podrška od prvog trenutka, od momenta kad i nije izgledalo da će muzika biti moj poziv i posao. Bio sam neko ko je i prerano možda počeo da odlučuje o svom životu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta

Rasta ističe da je njegov i Anin susret u zatvoru bio i te kako emotivan, ali da plakanja nije bilo. 

- Kada mi je Ana došla u posetu, to je bio epik i smešan momenat. Bilo joj je zaista teško, nije postojala informacija kada ću ja izaći, to je već dugo trajalo. Kako da opišem, zaista je bio emotivan, ali i smešan taj momenat. Nismo plakali jer to uopšte nije naš manir. Stvarno smo se smejali mnogo i to je oličenje našeg odnosa. Uvek dobra zabava i pozitivna energija.

Bez obzira na to što su se on i Ana razveli, zajedničkim snagama rade na vaspitanju ćerke Tare, kojoj grade kuću. 

- Ta kuća se polako završava. Ovih dana se baš bavim time. Uvek sam to nekako polako odvajao vreme da radim, tu zaista treba mnogo vremena. Mislim da ću se sada preusmeriti na prave stvari, kuća je među njima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike