Svađa velikih razmera: Daru Bubamaru žestoko potkačio poznati tekstopisac, 11 godina trajao estradni rat!

25.04.2022

20:45

0

Jedno drugo su prozivali, a onda se desio neočekivani preokret

Svađa velikih razmera: Daru Bubamaru žestoko potkačio poznati tekstopisac, 11 godina trajao estradni rat!
Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara dugi niz godina na estradi je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku, te da ne dozvoljava da je bilo ko vređa.

Kada je njen saradnik, tekstopisac Dragan Brajović Braja, o njoj izneo stvari koje joj se nisu dopale, počeo je estradni rat koji je trajao 11 godina!

Dragan Brajović Braja, 24sedam/ Goran Sivački
 

Braja, kao i Dara, takođe uvek kaže šta misli, pa je tako 2005. godine izjavio da "Dari ne stoji seksi imidž i da ona nikada neće biti seksi". Njih dvoje su do tada sarađivali, a onda je ona okrenula ploču i okrenula se Marini Tucaković.

Bivši saradnici nisu birali reči da uvrede jedno drugo preko medija. Međutim, 11 godina kasnije, na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića, naslednika Lepe Brene i Bobe Živojinovića, došlo je do pomirenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Posrednik u svemu tome bio je niko drugi nego Brajin mlađi sin Mateja.

- Sa Darom me je pomirio moj mlađi sin na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića. Moj mlađi sin joj je prišao, oni su se tamo izgrlili, isplakali, šta su već radili, pa su i mene uključili u sve to. Ja sam trenutno u nekoj pomirljivoj fazi. U suštini, sa njom nisam imao personalni problem - otkrio je Braja svojevremeno. 

On joj je tada sve oprostio, pa i ono što je Dara navodno pisala u SMS prepisci sa prijateljem na proslavi povodom otvaranja Televizije "Grand" u aprilu 2014. godine na njegov račun.

Dragan Brajović Braja ATAImages/Anotnio Ahel
 

- Joj, Braja smrdljivi, kaže Žika da je tražio da sedne sa mnom i tobom da se izmiri - poslala je Dara navodno Seki Aleksić tada.

Inače, Dara nije jedina sa kojom je Braja imao nesuglasice. Mnogo ranije je on ušao u sukob sa Draganom Mirković, a do tog pomirenja, koliko je poznato, još nije došlo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti