„Pevaćeš za 82 evra”! Dara Bubamara besna na koleginicu koja je izlazila sa njenim bivšim

04.04.2022

08:04

0

Kako je Reljićeva izjavila ona se viđala sa Tonijem, verujući mu na reč da on tada nije bio sa pevačicom

„Pevaćeš za 82 evra”! Dara Bubamara besna na koleginicu koja je izlazila sa njenim bivšim
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Domaće medije preplavila je vest da je Dara Bubamara raskinula sa Markom Dujakovićem Tonijem zbog mlađe koleginice Sare Reljić

Pevačica se oglasila ovim povodom i istakla da se ona nekoliko puta videla sa Darinim bivšim, ali da ju je on uveravao da sa Bubamarom nema ništa. 

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

 

- Istina je da poznajem dečka i da smo izašli nekoliko puta, ali ništa više od toga, tako da je to to. Tada kad smo nas dvoje izlazili, on nije bio sa Darom u vezi, koliko znam. Barem mi je rečeno tako. Što se mene tiče, tu niko nikoga ni zbog koga nije ostavio - rekla je Sara za Pink.rs.

G.G./ATAImages
Sara Reljić

 

Dara nije saglasna sa mlađom koleginicom. Nazvala ju je pevaljkom, a potom joj poručila da će raditi za 82 evra, piše Blic, navodeći Darine reči sa Instagrama. 

- Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevaljko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu - navodno je pisalo u Darinoj objavi na Instagramu, koja je sada obrisana i nije dostupna javnosti.

Printscreen Instagram/rbtony1
Dara Bubamara i Toni

 

Podsetimo, Dara Bubamara, živi život punim plućima. Sada ima novi ljubavni život, s bogatim biznismenom iz Monte Karla, ali ovoga puta o svom izabraniku neće ni reč da kaže. 

Sara je ove godine predstavljala Srbiju na izboru za Miss Multiverse, na kojem je zauzela peto mesto.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike