Sara Reljić se ograđuje od skandala sa Darom Bubamarom: Otkrila i da li će je tužiti

04.04.2022

13:28

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica tvrdi da se sa Tonijem videla tek nekoliko puta i to nakon što su oni raskinuli

Sara Reljić se ograđuje od skandala sa Darom Bubamarom: Otkrila i da li će je tužiti
novogodišnji program (49) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačice Sara Reljić i Dara Bubamara dospele su u sukob i to zbog muškarca. Naime, Reljićeva je uplovila u odnos sa Darinim bivšim partnerom, Markom Dujakovićem Tonijem, što je Bubamari ozbiljno zasmetalo pa joj je uputila i niz prozivki putem Instagrama, koje je, međutim, brzo obrisala.

Šuška se i da su Dara i Toni raskinuli upravo zbog Sare koja se ovim povodom oglasila i tvrdi da sa Tonijem nije u ljubavnom odnosu kao i da su druženje otpočeli kada se on već rastao od pevačice.

Printscreen Instagram/rbtony1
Dara i Toni

- Mislim da je to rekla ishitreno i možda pomalo neupućeno u priču, zato je ubrzo i obrisala stori. Nema potrebe za tužbom jer ja stariju koleginicu nikada ne bih u lošem kontekstu uzela u usta. Ja nju jako volim, to se zna još od "Pinkovih Zvezda". A sa Tonijem nisam imala ništa, osim par izlazaka. Svakako mi je rečeno da su oni raskinuli pre nego što sam pristala da izađem sa njim - rekla je Sara za Kurir, a na pitanje da li je u kontaktu sa Tonijem, ona je kratko odgovorila:

- Sa Tonijem se nisam čula par dana.

Podsetimo, Dara je prethodno ponizila Saru u objavi na Instagramu, u kojoj je napisala:

24sedam/Goran Sivački
Sara Reljić

- Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu - napisala je Dara na svom Instagram profilu.

Inače, Dara i Toni već neko vreme nisu zajedno, a pevačica navodno ima novog partnera, bogatog biznismena iz Monte Karla.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike