Dok Anastasija uživa sa fudbalerom, njen bivši uslikan sa dve lepotice (FOTO)

25.04.2022

10:49

1

Biznismen je na teniskom turniru „Serbia Open“ „uhvaćen“ u društvu dve devojke

Dok Anastasija uživa sa fudbalerom, njen bivši uslikan sa dve lepotice (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović i biznismen Đorđe Kuljić okončali su svoju vezu posle pet godina ljubavi. Pevačica je posle raskida uplovila u ljubavnu romansu sa Nemanjom Gudeljom, a Đorđe je uslikan u društvu nepoznatih dama.

Ako je suditi prema fotografijama sa Serbia opena, Đorđe je preboleo raskid i krenuo dalje. Naime, Kuljić je uslikan dok je pratio meč srpskog asa Novaka Đokovića u loži na teniskom turniru „Serbia Open“ , koji se održao u Beogradu, a društvo su mu pravile devojke koje nisu poznate javnosti. 
Milan Maricic/ATAImages

Đorđe Kuljić prati Novakov meč

Ako je verovati napravljenoj fotografiji, Kuljić se vratio momačkom životu i uživa u slobodnom vremenu, a da li je jedna od ove dve devojke, njegova nova partnerka, još uvek nije poznato. Ono što je primetno, jeste da jedna devojka i te kako podseća na Anastasiju.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić stavili su tačku na svoju petogodišnju vezu pre nešto više od 2 meseca, a pevačica je ispričala da svom bivšem želi sreću u daljem životu, te da među njima nema zle krvi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike