Barbara Bobak kroz suze o detinjstvu: Bili smo u dugovima i kreditima do guše

24.04.2022

11:15

0

Pevačica je bila vukovac u školi, a ne krije i da je tatina mezimica

Barbara Bobak kroz suze o detinjstvu: Bili smo u dugovima i kreditima do guše
Barbara Bobak - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularnost pevačice Barbare Bobak raste vrtoglavom brzinom, a malo ko zna detalje iz njenog privatnog života pre nego što je zakoračila na estradnu scenu.

Devojka folkera Darka Lazića progovorila je o svom detinjstvu, školovanju, odnosu sa ocem, ali i finansijskoj situciji pre nego što je postala deo javne scene.

- U osnovnoj sam bila vukovac, u srednjoj sam bila odlikaš, nisam bila baš neki najvredniji đak, da iskrena budem, škola me nije preterano zanimala, to je više bilo da ispunim roditeljima želju, jer su oni insistirali da budem odlična, kako to već ide. Nije mi bilo teško stvarno, a nekada i kada je trebalo, pravile su se puškice i na svakakve načine se prolazilo, nije to uvek bilo na suvo učenje - priča Barbara i dodaje:

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak, Darko Lazić

- Mislim da nikad niko nije uspeo samo učeći nešto da uspe u toku školavanja, svako je bar jednom prepisivao, pa tako i ja, pogotovo pri kraju srednje škole, tada sam se i ispraksala sa tim puškicama. I to je umeće, ne ume svako da prepiše i da ga ne uhvate, tu je ključno da imaš taj „poker face“. Do šetog razreda nisam knjigu otvarala, pamtila sam sve na času, onda od šestog sam počela da učim.

Bobakova se prisetila svog odrastanja i odnosa sa ocem. 

- Moje detinjstvo je bilo raznoliko. Otac je do moje šeste godine radio kao vozač kamiona i pamtim ga po rečenici: „Kad ću da te vidim tata?“, a on kaže: „Za nedelju dana“. Odrasla sam na nemačkim slatkšima, sokovima, igračkama, ali je tu bila prosto velika praznina, jer nikad nije bio tu. Generalno te stvari mene nikad nisu interesovale, neko sam ko je vezan za oca i majku i volim kad su tu i ništa to ne može da mi zameni.

Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages
Barbara Bobak

Na pitanje da li joj neka osoba nedostaje, ona odgovara:

- Kada se brat rodio, otac je otvorio svoju firmu, imali su gomile kredita, dugova, troškova, ali ni brat, ni ja, to nikada nismo osetili, davali su poslednji dinar na nas i uvek smo se držali zajedno nas četvoro i deda, sa ostalom rodbinom nismo imali neke previše bliske odnose. Volela sam da se igram na ulici, da vozim bicikl, dedinog apenca, da igram žmurke. Do petog razreda sam se na ulici igrala bukvalno - kazala je Barbara kroz suze i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Barbara Bobak

 

- Nedostaje mi taj momenat velike familije, imam veliku familiju ali, kao sto rekoh, sa dosta njih nismo nešto preterano bliski, i uvek zavidim ljudima koji imaju mnogobrojnu i složnu familiju, volela bih da je i meni tako, ali eto, ne možeš imati sve - ispričala je Bobana za „Telegraf.rs“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike