Barbari ne pada na pamet da živi kod Darka u Brestaču: Možemo da kupimo nekretninu gde god želimo!

04.03.2022

12:22

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za medije govorila o navodnim burnim svađama sa dečko, odnosu sa njegovim bivšim partnerkama i decom i još mnogo čemu

Barbari ne pada na pamet da živi kod Darka u Brestaču: Možemo da kupimo nekretninu gde god želimo!
Darko Lazić, Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ A.A.

Barbara Bobak i Darko Lazić planiraju svadbeno veselje i venčanje, a već odavno žive zajedno. Kada će stati na ludi kamen, gde će živeti nakon svadbe, u kakvom je odnosu sa Darkovim bivšim partnerkama i još mnogo toga, Barbara je otkrila za domaće medije, a najpre se osvrnula na brojne novinske napise da sa svojim dečkom često ima burne svađe pa čak i tuče.

- Te priče su malo naduvane, pa ispada da se mi svaki dan bijemo. Evo pre neki dan, Darko i ja smo sedeli u jednom lokalu u Novom Sadu, ja sam se u jednom momentu nešto iznervirala, ne na njega, nego na jednu personu koja je bila za stolom. Ja sam mu tada na uvo rekla da idemo i da sam nervozna. Da bi mi drugarica javila kako joj je neko rekao da nas je video neko u tom lokalu i kako smo se svađali za stolom, da smo se udarali i gurali, a to nema veze sa mozgom - kaže Barbara i komentariše navode da joj je cena nastupa naprasno skočila jer je u ljubavnoj vezi sa Darkom

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Cena nastupa mi je skočila od kada sam snimila kavere koji imaju mnogo pregleda. Nije mi skočila cena od kada sam Darkova devojka. To što sam njegova devojka nema veze sa mojom cenom, ima veze sa publicitetom, sa novinskim naslovima, ali moja cena je isključivo moje zalaganje, moje pevanje i moj trud. Sad kad sam snimila svoju prvu pesmu biće još bolje - priča pevačica za Star i otkriva u kakvom je odnosu sa Darkovom prvom suprugom Anom Sević, te njihovom ćerkicom Lorenom.

- Komuniciramo kada treba da pokupimo Lorenu. Nije često kod nas, zbog škole, kad može i ima raspust, ona je sa nama. Lepo se slažem sa njom, kvalitetno provodimo vreme i to je to - kaže Bobakova, a upitana o odnosu sa Darkovom bivšom verenicom Marinom Gagić i navodima da joj ona brani da provodi vreme sa njihovim sinom Aleksejem kaže:

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Upoznala sam Alekseja i tu bih stavila tačku, ne želim da pričam na tu temu uopšte i nerviram se kad mi se postavljaju takva pitanja.

- Nije istina da nemam lepo mišljenje o njoj, ja nemam uopšte mišljenje, to je sve što ću da kažem, jer me ne zanima ni tema, ni ta osoba. Ne želim više uopšte da pominjem njegove bivše i pričam o njima, nemam razloga.

Bobakova je potom progovorila i o svadbi koju planiraju, pa otkrila o čemu se ona pita kada je reč o organizaciji.

- Darko je rekao da će on sve da organizuje, tako da se ja ne mešam. On ulazi u raznorazne poslove i moraćemo da sačekamo sa tim, jer ima drugih prioriteta. Meni nije bitno ništa, apsolutno ništa, jedino mi je važno da imam lepu venčanicu i dobru muziku. Ja sam svoj spisak gostiju napravila i svoj posao završila. Kad bude trebalo naći ću venčanicu i to je to. Ispada kao da sam ja muško, a on žensko u ovoj priči, ali tako je, takva sam - ističe Bobakova i otkriva gde će živeti ona i Darko kada se venčaju.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak i Darko Lazić

- Planiramo da živimo gde nam dune, imamo mogućnosti da kupimo nekretninu gde god želimo. Možda uzmemo kuću u blizini Novog Sada, tačnije da napravimo kuću. Možda u nekom periodu živimo i malo preko. Darko ima češke papire, pa se ja zbog toga i udajem za njega. Šalim se malo, nemamo ništa određeno.

- Ta kuća u Brestaču je jako lepa i ja sam njemu rekla žali bože te kuće i uloženih para. Ali on je imao želju da napravi sebi kuću u selu, i dobro, to je lepo. Mogla bih tamo da živim za dvadeset godina, kada mi bude dosta svega. Realno, to mesto je daleko mnogo, od svega, a nama je posao takav da treba aerodrom da nam bude blizu. On će još da sredi tu kuću pa ćemo da je koristimo ovako, preko leta, ali za sad nećemo da živimo tamo.

Pevačica je za kraj otkirla i da li od strane pojedinih koleginica oseća ljubomoru na račun svog uspeha.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak i Darko Lazić

 - Naravno, pogotovo kod nekih koji su duže od mene u poslu. Ja od kada sam počela da pevam kod mene je sve brzo išlo. Imaš ove koje pevaju preko deset godina i ništa nisu uradile. Nisam im ja kriva za to. Čujem ja često komentare kako sam ja sa Darkom, pa sam zbog njega poznata. Draga moja, znam ja sa kim si ti sve bila, pa nisi ništa uradila. Ja sa Darkom nisam zbog toga, ali nekim ljudima je suđeno, nekim nije, ja imam x faktor. I da nije Darka ja bih uspela. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike