Ceca se prisetila Vaskrsa sa Arkanom: Dopunjavali samo se kao par, obožavao je praznike

24.04.2022

12:59

1

Pevačica objašnjava da je veoma teško biti samohrani roditelj, i da je vaspitavala svoje naslednike sa velikom ljubavlju

Ceca se prisetila Vaskrsa sa Arkanom: Dopunjavali samo se kao par, obožavao je praznike
Ceca - Copyright Prinstcreen Youtube/Tv Pink

Ceca Ražnatović je na najveći hrišćanski praznik ugostila ekipu emisije „Premijera - Vikend Specijal“ i sa njima podelila sve tajne porodice Ražnatović. Prisetila se detinjstva, svojih muzičkih početaka, ali i svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana

Kako je objasnila i on je bio veliki vernik i porodičan čovek, što ih je i zbližilo, a danas su njegove fotografije svuda po vili na Dedinju.

- On je držao do praznika, bilo nam je sjajno samo smo se dopunjavali kao par. On je bio presrećan kad su praznici i baš je onako uživao - kaže Ceca i otkriva kako se danas Vasrs proslavlja u njenom domu. 

Pink.rs
Ceca

- Mi se danas lepo okupimo oko stola, lepo se ručka, bude nam zabavno. Tu su i šale, kucka se jajima, uvek bude jako zabavno. Kao što je i u svim drugim kućama gde se proslavlja Vaskrs. Velika radost u kući, najmlađe uvek dominira scenom, pokupi svu slavu, tako i Željko. On je obožavan i voljen. Obožava sestrine blizance, dečaci od devet godina, oni znaju sa njim - priča Ceca, pa dodaje da za najmlađeg člana porodice uvek ima vremena: 

- Za unučiće uvek imate vremena, kada si mlađi, pogotovo ako si samohrani roditelj, sve je na tebi. A za Željka, ja uvek imam vremena, uvek sam i super raspoložena za njega. Apsolutno je zaštićen. Roditelji znaju da ga ukore, ja se naravno sukobljavam i ne dozvoljavam to u svom prisustvu. A Veljko kaže: „Mama ne mešaj mi se u odgoj deteta'' - dodaje Ceca kroz smeh.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

Bila je kako kaže, čudo od deteta još u svom mestu, a onda je otkrila ko joj je pružio veliki vetar u leđa na početku karijere.

- Bila sam čudo od deteta na lokalnom nivou, nastupala sam u jednoj bašti, za mene je čuo Mirko Kodić, razgovarao sa mojim roditeljima, pozvao tatu i mene u Beograd. Napravili smo demo snimke, preslušali su muzički urednici i stekla sam pravo da snimim album. Tako kreće moj put, 1988. odlazim na Ilidžu, takođe pravim bum, imala sam najviše glasova i tako kreće moja karijera. Ništa nije došlo preko noći. '„Cvetak zanovetak'', pa na drugom albumu ''Lepotan'', pa ''To Miki To'' - priseća se Ceca.

O svom pokojnom suprug priča sa velikim poštovanjem i otkriva kako je odgajala decu ez muža. 

Prinstcreen Youtube/Tv Pink
Željko Ražnatović Arkan

 

- To je nenadoknadiv gubitak. Odgajati decu kao samohrani roditelj, nemate čarobni štapić da te stvari nadomestite. Čovek se trudi da ljubavlju pažnjom i posvećenošću ono najbolje u sebi prenese na svoju decu. Po njima se vidi koliko ste sebe uložili, tačno se vide deca koja su rasla u harmoniji i zdravoj atmosferi. Veljka sam jako želela, dobila sam ga vantelesnom oplodnjom. Imala sam veliku pomoć sestre i majke, a Anastasiju sam dobila kao majka od iskustva - ispričala je Ražnatovićeva u pomenutoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike