Konstrakta otkrila kako proslavlja Vaskrs, pa priznala: Ne prija mi ovolika medijska izloženost

24.04.2022

07:53

0

Umetnica je otkrila i u kakvom odnosu se ja koleginicom Sarom Jo, koja joj je, prema prognozama publike i stručnog žirija bila najveća konkurencija

Konstrakta otkrila kako proslavlja Vaskrs, pa priznala: Ne prija mi ovolika medijska izloženost
konstrakta ata (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Umetnica Ana Đurić Konstrakta osvojila je široke narodne mase numerom In Corpore sano”, sa kojom predstavlja Srbiju na predstojećem Evrosongu u Torinu.

I dok se nagađa i predviđa kakva će njena pozicija biti na prestižnom takmičenju, Konstrakta otkriva kako se u njenom domu slavi najveći hrišćanski praznik Vaskrs. 

- Uskrs i ostali praznici su uglavnom rezervisani za posetu našim starijima. Tako da smo uglavnom kod bake i deke i to su lepi momenti gde smo zajedno čitave dane - priča Konstrakta i otkriva kako se nosi za popularnošću: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

- Možda mi najteže pada medijska izloženost na koju nisam navikla i za koju smatram da možda nije potrebna u toj količini.

Umetnica je bila prinuđena da evrovizjsku žurku otkaže sa obrazloženjem da umetnica nije dovoljno prala ruke, te je sada otkrila kakvog je zapravo zdravlja i da li je spremna za Torino. 

- Osećam se dobro, za pranje ruku je bila šala i nadam se da je shvaćena kao takva. U principu bilo je praktičnije da se odloži put u Madrid ne bih li se ja oporavila dobro i imala dobru poziciju iz koje krećem dalje u Torino, što je u ovom trenutku najvažnije.

ATAImages/ A.A.
Konstrakta

Posle Pesme za Evroviziju”, u porodici Đurić više ništa nije isto, a umetnica sada otkriva kako njen najbliži nose sa obavezama i od odusustvom od kuće? 

- Moja porodica je navikla da sam uglavnom tu, tako je da je i za njih ovo nova situacija, ali prosto radimo kao tim. Tako da je svako preuzeo deo obaveza na sebe.

Mnogo se spekulisalo da Sara Jo i Konstrakta posle finalne večeri pomenutog festivala nisu u dobrim odnosima, a umetnica ipak kaže da pevačicu nikada nije gledala kao protivnicu.

- Pod jedan nikada ne bih rekla da je Sara Jo moja protivnica. Nismo mi protivnici. Prosto na takmičenju su se takmičile pesme i mislim da je sasvim zdravo da smo jedni drugima podrška i zauvek ću to misliti.

Printscreen/RTS
Konstrakta

Iako kladionice predviđaju Srbiju u top 5, Ana ipak kaže da joj je najpre cilj da uđe u finale, a tek onda nastaje borba. 

- Nisam čula baš za tako visoku poziciju u top 5. Ja bih za sada volela i to je prvi cilj da se uđe u finale. A kada uđemo u finale biće mnogo lakše - ispričala je Konstrakta za Blic”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike