Lukas o koleginicama: Mogu da snime CD "preko kreveta", ali to nije karijera!

13.04.2022

18:21

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je prokomentarisao pevačice koje su pribegavale nisko moralnim potezima zarad karijere

Lukas o koleginicama: Mogu da snime CD "preko kreveta", ali to nije karijera!
ami_g_12042022_0005 - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevač Aca Lukas poznat je po tome što nema dlake na jeziku, a takav je bio slučaj i sada kada je komentarisao pojedine pevačice sa naše estradne scene.

Naime, povelo se pitanje o pevačicama koje su pribegavale nisko moralnim potezima zarad karijere, što pevač ne osuđuje. Lukas, naime, smatra, da šta god da su uradile, nisu mogle da nateraju publiku da ih zavoli, kao i njihove pesme.

- Mogu ja da budem Aca Lukas 100.000 puta, ali ne mogu da nateram nekog da ga sluša ako neće. Ne mora da znači da će neko ko mene sluša, da će da mu se dopadne moj sin. Naravno, ima neke prednosti zato što lakše može da dođe do nečega, do nekoga - rekao je Lukas u emisiji "Ekskluzivno", pa dodao:

ATAImages/ M.M.
Aca Lukas

- Ali generalno ljudi ne kapiraju neke stvari. Godinama pričaju kao pevačice naprave karijeru preko kreveta, pa vidi, ne može ona da spava sa svakim slušaocem. Može da snimi neki CD, ali to nije karijera. Možda se neko snašao da dođe do toga, ali to nije karijera. Karijera se pravi personalitijem tvojim, pevanjem, pojavom, ima tu mnogo faktora. Karijera se pravi isključivo samim tvojim kvalitetima i srećom u velikom procentu, a sreća znači da dobiješ pravu pesmu u pravom momentu - rekao je Lukas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike