Potpuno neprepoznatljive! Najveće estradne transformacije: Neke od njih su izmenile lični opis (FOTO)

18.01.2022

07:45

3

Plastični hirurzi su od njih mnogo zaradili, a one nisu štedele za svoj izgled

Potpuno neprepoznatljive! Najveće estradne transformacije: Neke od njih su izmenile lični opis (FOTO)
show(1) - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Naše poznate zvezde nisu su libile da potroše veliki novac kada je reč o njihovom fizičkom izgledu. Bilo da su u pitanju manje ili veće estetske korekcije, promena je značajna.

Društvene mreže su nam u današnje vreme omogućile da pratimo svaki njihov korak, pa tako možemo kod mnogih da vidimo kako su poznati nekad izgledali, a kako izgledaju danas.

Za vas smo izdvojili neke od najvećih estradnih transformacija.

Katarina Živković

Kao što se može videti, Katarina je na sebi uradila više od promene boje kose. Pored zuba, ona je promenila i veličinu usana. Ono što je poznato jeste da Kaća redovno vežba, pa joj se tako i oblik lica promenio, a definitivno je naučila i bolje da se šminka.

Goga Sekulić

Pevačica je vidno izmenila svoj fizički izgled. Usne, nos, jagodice, grudi, šta god vam padne na pamet, Goga je uradila.

Maja Berović

Na sceni je napravila bum, ali i na svom izgledu. Maja je, kako se može videti, uradila usne, nos, jagodice, a mnogi komentarišu i da se podvrgla tretmanu poznatijem kao "mačije oči". 

Aleksandra Prijović

Mnogo puta se spekulisalo da li je Aleksandra radila nešto na sebi, a ona o tome nije želela da priča. Kako se vidi na fotografiji, ona je na sebi uradila usne i zube, a mnogi misli da je sredila i nos.

Katarina Grujić

Ni Kaća nije odolela trendu promena kako je postajala popularnija. Ona je operisala nos, a tanke usne koje je nekad imala je popunila kako bi bile veće. Spekuliše se da je uradila i grudi, a za svoj "holivudski osmeh" je zahvalna stomatolozima.

Teodora Džehverović

Mala Džehva je stekla veliku popularnost izlaskom iz rijalitija, pa je odmah tada odlučila da uradi grudi. To nije skrivala, ali nije žalila novca ni na druge korekcije, pa sad izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Sanja Vučić

Popularna "uraganka" danas važi za jednu od najatraktivnijih žena na estradi, a kako se pričalo, ona je na sebi uradila samo usne. Za sve ostale promene zahvalna je šminkerima.

Ivana Nikolić

Sanjina koleginica iz grupe definitivno nije žalila novca kad je reč o fizičkom izgledu, a osim usana i zuba, sredila je i nos. Mnogi su komentarisali da Ivana danas ne liči nimalo na onu od pre nekoliko godina.

Tea Tairović

Možda najveća transformacija koju ćete danas videti. Osim silikonskih grudi, Tea je na sebi sredila zube, usne i nos, te danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica. Inače, ne voli da priča o estetskim korekcijama koje je radila, što ne iznenađuje.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike