Šta Skot Disik misli o Pitu Dejvidsonu i Travisu Barkeru: Nekadašnja „crna ovca Kardašijana" na velikim mukama!

25.03.2022

07:00

0

Budućeg supruga svoje bivše i dalje se trudi da obilazi, dok se novog izabranika Kim drži kao za poslednju slamku

Šta Skot Disik misli o Pitu Dejvidsonu i Travisu Barkeru: Nekadašnja „crna ovca Kardašijana" na velikim mukama!
profimedia-0611250046 - Copyright Profimedia

Skot Disik, bivši dečko Kortni Kardašijan koji s njom ima i troje dece, „nije neki fan njenog budućeg supruga" Travisa Barkera iz grupe „Blink 182". Poštovanje je, reklo bi se, prisutno, kako nema rasprava po društvenim mrežama, a i poznaju se prilično dugo.

Ipak, sve je okej samo s pristojne udaljenosti, napominju tamošnji izvori za medije. I ne trude se da ostvare jači odnos.

 

 

- Travis je, naravno, često tu negde, na porodičnim dešavanjima, na primer. Znaju se, sreću se, pristojni su, ali se ne druže - objasnio je jedan od insadera, piše „E!News", pa nastavlja o tome kako Skota muči osećaj kako je veliku ljubav izgubio zauvek, iako on i Kortni odavno nisu bili u romantičnom odnosu.

- Travisu Skot nimalo ne smeta i obratno. Skotu je samo teško kada se suoči s tim što je Kortni s njim. Izgleda da je nije u potpunosti preboleo - dodao je on.

- Čak i na svadbi prijatelja Sajmona Haka, držali su odstojanje. Ne voli kada ih „uhvati" dok razmenjuju nežnosti, to mu je sve još uvek mnogo čudno - zaključuje izvor.

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Podsetimo, Kortni i Skot su se zvanično razišli 2015. godine.

Sa druge strane, Disik obožava novog izabranika Kim Kardašijan, Pita Dejvidsona. Šta više, izvor je ekskluzivno za pomenute medije ispričao kako se njih dvojica druže toliko da se čini kao da je Pit mnogo duže „deo porodice".

- Smisao za humor im je slučan, tako da, kada se nađu, nastaje cirkus - objašnjava on i dodaje kako su nekoliko puta i izlazili bez Kim i sestara.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson Profimedia/BACKGRID USA
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike