Plaši se Kanjea: Novi dečko Kim Kardašijan angažovao obezbeđenje!

19.01.2022

19:22

0

Kako mu je reper "zapretio", tako je mladi glumac rešio da ne rizikuje

Plaši se Kanjea: Novi dečko Kim Kardašijan angažovao obezbeđenje!
Pit Dejvidson Profimedia - Copyright Profimedia

Kanje Vest je u saradnji sa još jednim reperom snimio pesmu "Eazy" u kojoj pominje Pita Dejvidsona, novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardašijan.

Njegove stihove je glumac shvatio kao pretnju, te je rešio da se zaštiti.

Kako navode strani mediji, Dejvidson je unajmio obezbeđenje pošto mu je Kanje, putem pesme, zapretio da će ga "pretući".

Profimedia
 

- Bog me spasio saobraćajke samo da bih mogao pretući Pita Dejvidsona - glase rep stihovi koje izgovara Kanje, a u pesmi se može čuti i ženski glas koji izgovara "Koga?".

Taj glas navodno pripada novoj Kanjeovoj devojci Džuliji Foks. Stih u kom Kanje govori o saobraćajki odnosi se na onu koju je doživeo 2002. godine.

- Pit nije zabrinut toliko zbog Kanjea, koliko zbog njegovih fanatičnih fanova. Njegovi verni obožavatelji slušaju te pesme i mogu da reaguju kako ne treba. Zato je Pit unajmio obezbeđenje - tvrdi izvor i dodaje:

- Kad god Kim i on izađu, on koristi njeno obezbeđenje. Međutim, sada mu je potrebno da ima svoje kada se nalazi napolju. On je i dalje on, samo sad dolazi u paketu sa telohraniteljem od 185 centimetara i 100 kilograma.

Za komičara je ovo nova situacija u kojoj se našao, jer mu nikada nije bilo potrebno obezbeđenje.

- Nije imao obezbeđenje ni kad je bio veren sa Arijanom Grande. Ipak, veza sa Kim je donela nove nivoe popularnosti. On je sada megazvezda, a to ima svoju cenu. Koliko god želi da i dalje bude "normalan", stvari su se promenile - ističe izvor blizak glumcu.

Još jedan razlog zašto je Pit unajmio obezbeđenje je i to što je Vest tvrdio da telohranitelji njegove bivše supruge nisu hteli da mu dozvole da vidi decu samo zato što je Dejvidson bio kod nje. Kim je kasnije to demantovala i nazvala tvrdnje lažima.

Kim je od Kanjea tražila razvod zbog njegovog "nepodnošljivog i skandaloznog ponašanja", a u zadnje vreme izgleda da to ponovo eskalira.

Profimedia
 

Pre nekoliko dana reper je napao bivšu tvrdeći da nije htela da mu da adresu na kojoj će proslaviti rođendan ćerke Šikago. 

Kada je uspeo da sazna gde se proslava održava, pojavio se tamo, a Kim je rekla da su se pogrešno razumeli, te da je mislila da će odvojeno organizovati proslave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike