Kim Kardašijan otkrila kako je saopštila deci za buran razvod sa Kanjeom: Morala sam da budem iskrena

08.04.2022

16:29

0

Ona je objasnila da bez obzira na njen odnos sa reperom, deca su ponosna kakvog oca imaju

Kim Kardašijan otkrila kako je saopštila deci za buran razvod sa Kanjeom: Morala sam da budem iskrena
Kim - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest su posle gotovo godinu dana medijskog prepucavanja, dogovora i pregovora, zvanično razvedeni. Njihov brak je trajao sedam godina, a dokaz koliko je bila velika njihova ljubav su i četvoro dece koje su dobili - osmogodišnju ćerku Nort, sina Sejnta, ćerku Čikago i dvogodišnjeg sina Psalma.

Međutim, sada kada su razvedeni, postavlja se pitanje kako deci objasniti da su im se roditelji razišli. Tu obavezu na sebe je preuzela Kim, koja je istakla da je bez ikakvog ustručavanja deci objasnila da je brak sa njihovim ocem bio u krizi i da je najbolje rešenje bio razvod. 

Profimedia
Kanje Vest, Kim Kardašijan

 

- Želite biti veći čovek, a ponekad je to teško. Uvek sam Kanjena podržavala u govorenju istine - rekla je Kardašijanka u intervjuu za Good Morning, America.

Kanje je u više navrta uputio prozivke Kim putem Instagrama, gde je otkrivao detalje o deci, braku i njihovim privatnim problemima što Kim nikako nije želela da se sazna. 

- Iskrena sam i otvorena s njima. Mlađi ne razumeju toliko, ali što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren dijalog s decom - objasnila je te dodala da North i Saint prihvataju razvod svojih roditelja.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

- Najvažnije mi je da su mi deca srećna, zdrava i ponosna na svog oca. Oni to jesu - zaključila je ona.

Dodala je da se s bivšim suprugom čuje svakog dana zbog dece, te da će Kanjea bez obzira na sve, zauvek smatrati porodicom.

Podsetimo, Kardašijanka je odmah pošto se razišla sa Vestom uplovila u novu romansu sa Pitom Dejvidsonom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike