Estrada pod lupom 24sedam: Od Holivuda, preko Sevilje, do Beograda - pucaju prijateljstva, rađaju se nove ljubavi i pravi se šou

18.04.2022

07:15

0

Još jednom su poznati i slavni pokazali da je u njihovim životima sve samo ne mirno

Estrada pod lupom 24sedam: Od Holivuda, preko Sevilje, do Beograda - pucaju prijateljstva, rađaju se nove ljubavi i pravi se šou
Pregled nedelje - Copyright AP/Evan Agostini ATAImages/Antonio Ahel Profimedia

U svetu poznatih i u ovoj nedelji je bilo burno. Ova sedmica je počela lepim vestima, ali se, nažalost, tako nije završila. 

Glumica Mina Sovtić je svojom udajom započela sedmicu lepim vestima, Britni Spirs je još više začinila najavom da je trudna, a onda je usledilo i iznenađenje za fanove Jelene Karleuše i Kanjea Vesta koji su prekinuli svoje Instagram prijateljstvo.

Džoni Dep i njegova bivša supruga su ponovo imali turbulentno suočavanje, a influenser Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin našao se na meti prozivki zbog otvaranja računa za uplatu novca kako bi sebe stambeno obezbedio, a isplivali su i detalji pozadine sukoba Milice Pavlović i Ace Lukasa

No, nije sve tako crno, Anastasija Ražnatović je pronašla novu ljubav i Lukas je održao svoj dugo najavljivani koncert.

I posle ovog talasa lepih vesti, dogodio se i požar u kome je sve izgubio Živojin Krstić, novinar „Granda“. 

Lepe vesti za početak nedelje

Naslednica Anice Dobre i Miodraga Sovtića, mlada glumica Mina Sovtić uplovila je u bračne vode. Naime, ona je sklopila građanski brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Lukom Nikolićem. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Sovtić

Mina je izgovorila sudbonosno „da“ pred najbližim krugom porodice i prijatelja u nedelju u opštini Stari grad, a o novopečenom mladoženji se ne zna ništa osim imena i prezimena.

Britni sa verenikom gradi porodicu

Pop princeza Britni Spirs i njen verenikom Sem Ašgari će uskoro dobiti zajedničko dete. Par je u vezi od 2016. godine, verili su se prošle godine, a sada je kruna njihove ljubavi beba koju pevačica čeka.

Profimedia
Britni Spirs sa verenikom

 

Sem jedva čeka da se ostvari u ulozi roditelja, a da je presrećan što će mu Britni podariti dete napisao je na Instagramu. 

- Brak i deca su prirodni deo snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se uvek radovao i ne shvatam to olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi - napisao je Ašgari.

Puklo Instagram prijateljstvo Karleuše i Kanjea

Bivši muž Kim Kardašijan, Kanje Vest zapratio je na Instagramu Jelenu Karleušu, pošto se ona na pomenutoj društvenoj mreži fotografisala u njegovim patikama. Ono što je bilo i te kako zanimljivo jeste da je JK bila jedina srpska zvezda koju je reper pratio. Međutim, i tom Instagram prijateljstvu došao kraj.

 

Naime, Kanje više ne prati Karleušu, niti ona njega, a postavlja se pitanje, ko je tu koga prvi otpratio. Svojevremeno je Jelena ispričala da joj je reper zadao probleme time što ju je zapratio, kao i da u tom trenutku nije ni znala koliko je on popularan.

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd

Novo suočavanje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd održano je početkom nedelje u Ferfaksu u Kaliforniji. Naime, bivši supružnici sreli su se na sudu zbog tužbe koju je Dep podneo protiv glumice, navodeći da ga je „lažno prikazala kao nasilnika u porodici“ u tekstu koji je objavljen u „Vašington Postu“ 2018. godine.

Profimedia
Džoni Dep

I dok su glumčevi pravni zastupnici tvrdili kako je Herd ovom klevetom nepovratno naškodila Depovoj karijeri, kao i da je ona zapravo bila nasilna u braku, advokati glumice tvrde suprotno. 

Profimedia
Amber Herd

 

- Prislonio ju je na šank. Gađao ju je flašama. Vukao je po podu, po razbijenom staklu. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao ju je  -  tvrdnje su advokatice Amber Herd, dok je glumčev PR sve negirao.

Pratioci isprozivali influensera jer im je tražio novac za stan

Influenser Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin prihvatio je ideju svojih fanova da otvori namenski račun kako bi sebi kupio stan. On je na taj način pozvao svoje pratioce da mu uplate po evro, kako bi tim novcem rešio svoje stambeno pitanje. 

Printscreen ,,Amidži šou"
Vladimir Zvekić Veselin

 

Na društvenim mrežama ima 328.000 pratilaca, a odaziv onih koji žele da mu pomognu je i te kako veliki. Međutim, u jednom trenutku, njegov gest je izazvao i oprečne komentare, zbog kojih je morao da se pravda da „on tu ništa nije tražio” i da su njegov potez mnogi pogrešno razumeli

Medijski rat Milice Pavlović i Ace Lukasa

Milica Pavlović objavila je svoj četvrti studijski album kojim je obeležila deset godina karijere na muzičkoj sceni. Povodom toga je napravila i promociju na kojoj je otkrila da kolegu i nekadašnjeg saradnika Acu Lukasa ne gleda kao prijatelja, te da je izbrisala sa svog Jutjub kanala njihov duet „Kidaš me”, ali o detaljima njihovog sukoba nije želela da priča. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

 

Iako postoje navodi da je raskol Milice i Lukasa usledio je jer je pevačev menadžer navodno nagovorio Acu da od Pavlovićeve traži 150.000 evra na ime autorskih prava za duetsku pesmu, a pričalo se da su joj pesmu skinuli sa njenog Jutjub kanala i stavili zabranu za korišćenje. 

Kada je za ovo saznao Lukasov producent i menadžer, Saša Mirković, osuo je žestoku paljbu po pevačici i otkrio pozadinu njihovog sukoba.

24sedam/D. Božović
Aca Lukas, Saša Mirković

 

- Što se tiče dueta „Kidaš me”, njega je izdala „Grand” produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj kanal, ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, „Hype" produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma „strajkovana” od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno - kaže Mirković za 24sedam i dodaje:

- Biće da je samo Aca tu bio prijatelj, a ona nije nikad. Uzela je novac, stekla popularnost na osnovu Ace i više nije prijatelj. Eto, ja to tako ovo sad doživljavam - kazao je Acin menadžer.

Anastasija Ražnatović ima novu ljubav

Pevačica Anastasija Ražnatović je pre nešto više od dva meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem, i sada je uplovila u novu romansu. Naime, posle nekoliko zajedničkih izlazaka pevačica se zaljubila u slavnog fudbalera Nemanju Gudelja zbog kog je i otputovala u Španiju.

ATAImages/Antonio Ahel Profimedia
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

 

Gudelj važi za jednog od najplaćenijih srpskih fudbalera koji trenutno igra za špansku Sevilju. 

Prema rečima izvora, mama Ceca još uvek nije upoznala ćerkinog novog dečka, a ono što je sigurno jeste da je pevačica osvojila srca porodice Gudelj, što pokazuje i fotografijama i snimcima koje objavljuje.

Lukas održao koncert u Areni, njegov sin ukrao šou

U petak, 14, aprila Aca Lukas održao je koncert u Štark Areni, a beogradska publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom. Gosti na njegovom koncertu bili su Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, ali pravi šou je ukrao njegov sin Lazar Vuksanović koji se latio mikrofona i zapevao. 

Ono što je zanimljivo jeste da se na sceni nalazio i stakleni klavir, koji košta 300.000 evra, oko koga se podigla velika fama, kada na festivalu „Pesma za Evroviziju”.

Vatrena stihija mu je odnela sve preko noći

U noći između petka i subote dogodio se stravičan požar na Karaburmi, koji je ostavio četiri porodice bez krova nad glavom. Među izgorelim stanovima našla se i nekretnina novinara „Granda“ Živojina Krstića koji je ostao bez ičega.

Instagram printscreen/zivojinkrstic
Živojin Krstić

Žika u trenutku požara nije bio u stanu, a vatrenu stihiju su vatrogasci gasili do ranih jutarnjih sati, a prizor posle ugašenog požara je bio stravičan.

- Istina je. Ne znam šta se desilo. Bio sam sa Sinišom na kafi u gradu i samo mi je javila komšinica da gori stan. Došao sam posle 20 minuta i video da je gorela zgrada, to je sve što ja znam. Noćas su vatru gasili do 4 ujutru. Danas će doći veštak, pa ću znati više detalja. Samo je komšinica bila na spratu, ima četiri stana, svi smo negde bili. Izašao sam oko 22.10, požar je ona otkrila oko ponoći - rekao je Živojin Krastić za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike