Anastasijin novi dečko u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera! Istetoviran od glave do pete i ne voli izlaske (FOTO)

14.04.2022

08:19

0

Posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem pevačica, navodi se, već oko mesec dana uživa s poznatim sportistom

Anastasijin novi dečko u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera! Istetoviran od glave do pete i ne voli izlaske (FOTO)
Nemanja Gudelj - Copyright Profimedia

Mlada pevačica, ćerka Cece Ražnatović, Anastasija, već oko mesec dana uživa u novoj vezi - s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, koji trenutno igra za špansku Sevilju. Nemanja je rođen 16. novembra 1991. godine u Beogradu, a već je toliko uspešan, da se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera.

Takođe, na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.

Nemanja Gudelj ATAImages/Antonio Ahel
 

Detalji

Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, Sanjom Vučić. Pevačica je, međutim, za 24sedam demantovala sve te navode, naglasivši da su njih dvoje samo prijatelji.

- Ma to je stara priča za Nemanju, pominjalo se to već u jednoj emisiji. Nema tu ničega, ništa nisam videla i ne mogu da komentarišem (smeh). Mi smo stvarno drugari, znam i njegovog brata i sestru, tako da stvarno nema ničeg više - rekla nam je jednom prilikom Vučićeva. 

Ona je, zatim, dodala kako „on nije neko ko bi se zalepio za pevačicu". 

- To je i meni jako veliki fenomen, ali što je najgore od svega, gledajući mene i Nemanju Gudelja, mi smo prijatelji i mi smo dve osobe koje stvarno ne bi trebalo povezivati u tom nekom smislu. Nisam osoba koja bi se zalepila za fudbalera, a on nije osoba koja bi se zalepila za pevačicu - zaključila je bila za naš portal.

Tetovaže

Anastasijin novi dečko nije skandal majstor, niti ljubitelj noćnog života, piše dalje „Kurir", ali obožava tetovaže i njima mu je gotovo celo telo prekriveno. Poslednju je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub. U pitanju su tri krsta na leđima.

Jedna od prvih tetovaža, s druge strane, koju je uradio još u Holandiji, bio je portret oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja. Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka ima posebno značenje.

Plata

Novi izabranik Ražnatovićeve nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera i njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su, pisao je „Blic" mesec dana u vezi, ali pevačica je već bila kod dečka u Španiji, dok je fudbaler Sevilje dva puta dolazio u Beograd kod drage. Još, međutim, nije uspeo da upozna Cecu Ražnatović.

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike