Cakana strahuje za ćerku i unuke koji su u Rusiji: Zabrinuta sam i uplašena, svi će se vratiti kod mene u Beograd

11.03.2022

16:37

1

Autor: Marija Mitić

Kod pevačice je već najmlađa unuka, koju je majka dovela u Beograd kada su počeli nemiri

Cakana strahuje za ćerku i unuke koji su u Rusiji: Zabrinuta sam i uplašena, svi će se vratiti kod mene u Beograd
rts_koncert_24082018_0017 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana uznemirena je zbog svoje ćerke koja sa suprugom i decom živi u Rusiji. Pevačica je za 24sedam otkrila da je jedna, najmlađa unuka kod nje, koju je majka, kada su nemiri počeli dovela. Takođe, pevačica kaže da bi najviše volela da njena ćerka sa ostalom decom dođe kod nje i svi budu tu dok se strasti ne stišaju.

- Ćerka mi je u Moskvi i trebalo bi sutra da dođe. Ona je danas trebala da krene za Srbiju, večeras, ali nije bilo karata - počinje Cakana za naš portal.

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

 - Mediji su pisali da sam rekla da joj ne dam decu, svašta, to nije istina. Ja bih volela da budu svi tu, a sad, pošto ćerka verovatno ne bi mogla zbog posla, neka se ona vrati. Biće oni ovde sa mnom dok se ne stišaju strasti, u našem stanu, dovoljno je velik. Tamo je sve okej sada, mada ovo što se jutros desilo sa tim avionom... Sve me to malo nervira... Ali život je takav, šta da pričam kad neki ljudi beže i ostavljaju sve svoje - kaže pevačica koja ne krije koliko je zabrinuta.

 

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

 - Zabrinuta sam, teško mi je, ali verujem u Boga. Ja sam bila kod njih i vratila sam se neposredno pred nemire, jedno dva, tri dana pre toga. Moja ćerka je došla kada je sve krenulo i kod mene dovela najmlađu unuku, ona je tu sad sa mnom. Ne znam šta će dalje biti. Volela bih da mi budu tu, da budemo zajedno, mi smo jako vezani kao porodica. Nažalost, ćerka će morati da se brzo vrati nazad, zbog posla. Sada polako prenose neke stvari, pa ćemo videti šta će biti... - kaže pevačica i govori da je kod ćerke i u njihovom gradu sve u redu.

 - Tamo je sve okej, baš juče smo se čule i kaže da je sve normalno, sve funkcioniše okej, jedino što se malo oseća nervoza kod građana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike