Goca ipak nastavlja borbu za potomstvo! „Pod pritiskom sam, ali sam i žena koja može mnogo da istrpi"

09.04.2022

17:05

1

Pevačica već godinama pokušava da se drugi put ostvari u ulozi majke. To joj je, kao i njenom suprugu, velika želja od koje nikako ne odustaju

Goca ipak nastavlja borbu za potomstvo! „Pod pritiskom sam, ali sam i žena koja može mnogo da istrpi"
amigi_26102021_019 - Copyright ATAImages/ A.A.

Goca Tržan i njen suprug, Raša Novaković, već nekoliko godina pokušavaju da uz pomoć vantelesne oplodnje dobiju zajedničko dete. Pevačica iz prethodnog braka ima ćerku Lenu, koju muzičar gleda kao svoju, ali svakako, velika im je želja da se i zajedno ostvare kao roditelji i od toga ne odustaju, ma koliko da im to teško ide.

- O svemu u životu otvoreno pričam ne zato što želim da delim svoju intimu već zato što mislim da ako budemo otvoreno govorili o stvarima koje su i dalje tabu, da će mnogi mnogo lakše proći kroz probleme u životu. To je jedini razlog zbog čega tako govorim i tako razmišljam. Ne bih više to komentarisala, jer je najveći blagoslov koji može da se desi jednom paru koji se voli i to toliko želi, da dobije zajedničko dete - počela je pevačica, piše „Blic", a ona je dodala koliko je njoj i izabraniku potrebno da ih ljudi malo ostave na miru, kada je ova tema u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Mi se volimo i želimo da imamo zajedničko dete iako već imamo jedno, moje iz prvog braka i to nas ispunjava u svakom smislu te reči. Eto, trudimo se da postignemo to još jednom. Sad nam je već potrebno da nas malo ostave na miru, jer nisam jedina ja koja ima tu vrstu težnje i koja ima tu vrstu pritiska. Neka sada malo drugi pričaju, zašto uvek moram ja? (smeh)

Na pitanje koliko se u takvim situacijama sklanjate od svega, te izoluje od stresa zarad već neophodne tišine, odgovara:

- Ni trudnoću nisam shvatala kao nešto gde treba da imam mir, da me niko ne dira. To je za mene nešto potpuno normalno. I u ovim uslovima ja radim potpuno normalno i živim normalno i sve pritiske normalno podnosim. Inače nisam osoba koja čita bilo šta o sebi, ni loše ni dobro, jer to nije moja slika o meni.

Pevačica napominje da je jedna od žena koje mnogo toga mogu da podnesu.

- U principu mene to ništa ne gađa, ja imam svoj balon od sapunice u kojem živim i lepo mi je. I nemam nameru da ga bušim i da izlazim u ovu surovu stvarnost koja nas okružuje na svakom koraku. Meni je okej skroz i malo pritiska uopšte nije loše i ja sam žena koja može da istrpi poprilično veliki pritisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Inače, Tržanova je bila odustala od takmičenja za „Pesmu za Evroviziju" iz zdravstvenih razloga.

- Odustala sam od izbora za „Pesmu Evrovizije" iz zdravstvenih razloga, iako sam počela sa pripremama i iako sam imala dobru volju da to izvedem do kraja. Međutim, nažalost ne mogu. Zahvaljujem se RTS-u i celom timu izbora za „Pesmu Evrovizije" što su imali razumevanja i strpljenja, i izvinjavam im se još jednom, iako je viša sila u pitanju, nije moja volja - priča ona, pa se osvrće na pesmu „Fitilj" kojom je trebalo da se predstavi publici, ali i ekipi žirija takmičenja.

- Pesma je snimljena i nije bio plan da se prijavi na izbor za Pesmu Evrovizije, imali smo u planu jednu drugu koju nismo uspeli da završimo. Pošto se trenutak kada je pesma „Fitilj“ izašla na Jutjubu i kada je spot počeo sa emitovanjem uklapa u propozicije nacionalog emitera RTS-a onda smo bili u fazonu: Okej, nismo stigli da pripremimo novu, zašto da ne ova? Lepa je, biće lep nastup i to je to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Za kraj razgovora, doatkla se novog šoua, koji nosi naziv „Ako progovorim".

- „Goca šou“ je jedna specifična emisija i ja imam takav stil i dar da opustim ljude koji sa mnom žele da razgovaraju. Međutim, to je emisija jedan na jedan i ima svoju mirnu i ravnu liniju gde se gosti otvaraju onoliko koliko žele i pričamo o svim životnim temama. Ali, ja sam želela nešto drugačije, volim da me bace u vatru, moj temperament je takav. Prija mi da se nađem u emisiji gde ćemo se slagati i ne slagati i malo ćemo da bodemo prst u oko učmaloj moralnoj Srbiji koja voli da gleda preko tuđe tarabe. Tako da od sada, subotom i nedeljom od dva do četiri gledate „Ako progovorim“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike