Lukas voli da iritira, njegova pesma mi nije legla: Goca Tržan osula paljbu po kolegi i podržala Konstraktu!

18.03.2022

18:31

1

Da li će folker zameriti koleginici mišljenje koje je iznela?

Lukas voli da iritira, njegova pesma mi nije legla: Goca Tržan osula paljbu po kolegi i podržala Konstraktu!
ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan osvrnula se na nedavno održani festival "Pesma za Evroviziju '22", pobednicu Konstraktu i skandale koji su pratili ovo takmičenje i Acu Lukasa.

Iako je sama odustala od festivala, ističe da je prezadovoljna pobednicom, dok joj Lukasov "Oskar" nije legao.

- Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. Ne mislim da je to pesma... Jednostavno nije po mom ukusu... On je fakat balkanska zvezda koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to - kaže Goca.

ATAImages/ A.A.
 

Ona dodaje da je ne čudi što je Lukas pre finala optuživao organizatore da je takmičenje namešteno i tako izazvao brojne skandale.

- Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da bode prst u oko, to je njegov način - rekla je pevačica za Informer.

Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
 

Goca je poručila Lukasu da bi trebalo da čestita Konstrakti i da nastavi dalje sa svojim životom.

- Žena je pobedila, pruži ruku, čestitaj i idi dalje. Kako da ti kažem. Možeš sada da teraš mak na konac dokle hoćeš, ali čovek mora da bude podjednako dobar i kada dobija i kada gubi - kaže Goca i dodaje da Konstrakta, u svemu što je snašlo, ne može najbolje da se snađe:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Žena u ovome u čemu se našla je u potpunom čudu i pita se: "Što mene napada neki Aca Lukas, šta ja idem sa njim?" To je glupo! Mislim stavio si ženu u takvu poziciju, a ona nije uopšte iz ovog sveta. Vi ne biste znali ko je ona da nije pobedila na izboru za pesmu Evrovizije.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti