Partner Nine Seničar na udaru američkih medija: Da li je u pitanju dogovor ili nešto drugo?

16.04.2022

21:39

0

Prozivaju ga, ali niko ne zna šta je u pitanju

Partner Nine Seničar na udaru američkih medija: Da li je u pitanju dogovor ili nešto drugo?
profimedia-0674118291 - Copyright Profimedia

Nina Seničar i njen partner, američki glumac Džej Elis, zajedno su već sedam godina i imaju dete, ali mnogima je zapalo za oko da na društvenoj mreži Instagram, gde su oboje aktivni, on nema nijednu fotografiju sa njom!

Američki mediji stekli su utisak da su mu koleginice iz serije "Insecure", u kojoj igra, važnije od Nine, jer sa njima ima fotografije, dok od nje ni traga ni glasa.

Profimedia
 

Interesantno je da su oboje prisustvovali žurki "Vanity Fair" magazina nakon dodele Oskara, a da je tom prilikom on na svom nalogu objavio fotografiju na kojoj je sam, dok je ona objavila zajedničku.

Portal “Radar Online”, specijalizovan za šou-biznis, zaključuje da bi glavni problem mogao da bude rasizam. Bez obzira na činjenicu da smo duboko zašli u 21. vek, civilizacija se nekih predrasuda još nije otarasila. 

Profimedia
 

Mešovite ljubavi i brakovi ne prestaju da “šokiraju” i provociraju, a toga nije pošteđeno čak ni američko društvo koje bi trebalo da važi za najslobodoumnije.

Međutim, ima i onih koji misle da je to dogovor između partnera. Kako bilo, nijedan muškarac koji pored sebe ima takvu lepoticu sigurno ne bi trebalo da je skriva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike