„Mesecima se borila kao lavica": Potresna poruka Nine Seničar, posle smrti majke (FOTO)

26.08.2021

19:31 >> 19:45

0

Voditeljka i manekenka je objasnila šta se dogodilo, tužna i što je strašna bolest tako brzo odnela život naizgled zdrave žene od 61 godine

„Mesecima se borila kao lavica": Potresna poruka Nine Seničar, posle smrti majke (FOTO)
Copyright Nina Seničar ATAImages/Antonio Ahel

Nina Seničar protekle nedelje ostala je bez majke Slavice. Ona je preminula od raka, posle sedam meseci lavovske borbe. Voditeljka i manekenka u potresnoj poruci na društvenoj mreži Instagram objasnila je kako se oseća i šta se dogodilo, tužna što je ova opaka bolest tako brzo odnela život naizgled zdrave žene, od 61 godinu.

– Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe, preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu, baku, tetku, komšinicu, drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici, jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma, a kada krenu simptomi može biti previše kasno Ukoliko ovim „spasem” jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te! – poručila je Nina, uz stre, zajedničke fotografije sa majkom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike