„Boleština i treba da se kazni!" Maja Nikolić o hapšenju Dajane Tripunović: Pevačicu jedno posebno šokiralo!

04.04.2022

19:03

1

Nekada je, priznaje, imala veoma lepo mišljenje o misici. Sada, ne može da veruje „da je baš dotle došlo", jer ona pre svega „ima sina, a i 21. vek je"...

„Boleština i treba da se kazni!" Maja Nikolić o hapšenju Dajane Tripunović: Pevačicu jedno posebno šokiralo!
tripunovic maja nikolic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije o kojoj se, inače, dugo govorilo, uhapšena je i misica Dajana Tripunović. Ona je, podsećanja radi, 1993. godine postala je mis Jugoslavije i bila je poslednja lepotica koja je nosila ovu titulu, a o kojoj je pevačica Maja Nikolić imala veoma lepo mišljenje.

Sada, posle velikog skandala o kom bruje i mediji, Maja je ostala u šoku, pa napominje da „tako i treba s polusvetom i boleštinom".

„Zna se ko se time bavi na estradi!"

- Super je što su ih uhapsili! Ja nisam deo tog sveta, ali mislim da sve što treba da se hapsi neka se hapsi! To je neki polusvet, boleština treba da se kazni. Svi to znamo na estradi se otprilike zna ko se time bave, samo svi ćute. Devedeset posto današnje estrade, naravno ne mislim na zvezde koje su tu godinama, nego današnje „instant zvezde" se bave time, a koriste pevanje kao paravan - tvrdi Nikolićeva, ali tu se ne zaustavlja.

- To se tačno na estradi zna ko šta radi, one snime pesmu i kriju se iza toga. Nemam mišljenje, jer ne znam šta je ispravno, ja bih taj zanat skroz iskorenila. Da smo mi normalna zemlja tog zanata uopšte ne bi ni bilo - rekla je ona oštro medijima, pa otkrila koliko je šokirana slučajem misice.

Dajana Tripunović ATAImages/ Antonio Ahel
 

„Ne mogu da verujem..."

- U šoku sam za Dajanu, ja sam oduvek znala da je ona misica, baš sam šokirana, jer sam imala mnogo lepo mišljenje o njoj. Ona ima i sina i prosto ne mogu da verujem da mora baš time da se bavi. Postoji toliko drugih zanata, ne mogu da verujem da neko mora da se bavi time u dvadeset i prvom veku. Okej je da se baviš time ako voliš, ali ona mi je delovala pristojno, a ne kao osoba koja se bavi prostitucijom - iskrena je bila Maja. 

Pevačica kaže kako su i ostale kolege zatečene informacijama koje su isplivale.

„Ne treba da se mešaju babe i žabe!"

- Svi od kolega su iznenađeni, svi smo je poznavali iz nekih emisija i događaja, uvek sam mislila da je pristojna i fina, što i jeste, ali mi nije palo na pamet da je deo tog sveta. Za sve druge starlete me ne iznenađuje. Te starlete treba da organizuju svoju priču samo da se sklone sa estrade. Treba da se zna kada neko dođe u emisiju ko je starleta i prostitutka, a ne da se predstavljaju kao pevačice ili voditeljke - „oplela" je zatim ona. 

- Ma i ne treba da se dovode u istu smisiju gde su umetnici i pevači. Nemam ništa protiv njih, ali ne treba da se mešaju babe i žabe. Čim ih država hapsi znači da to tako treba - zaključila je za „Grand onlajn".

Maja Nikolić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike