„To je nervira, ali ja to radim!" Biković otkrio hit detalj iz veze sa Ivanom: Ima i fotografiju kao dokaz! (FOTO)

15.04.2022

12:54

0

Glumac i pravnica još jednom su privukli svu pažnju javnosti putem društvenih mreža

„To je nervira, ali ja to radim!" Biković otkrio hit detalj iz veze sa Ivanom: Ima i fotografiju kao dokaz! (FOTO)
Miloš Biković - Copyright Miloš Biković ATA/M.M.

Ivana Malić i Miloš Biković već gotovo redovno oduševljavaju putem društvene mreže Instagram time kako provode vreme. Ovoga puta, međutim, zajednička fotografija je osvanula na glumčevom profilu, a uz nju je i podelio simpatičan detalj iz njihove veze.

Kako kaže - nju nervira kada ostavi brkove na nekoliko dana, ali on to svakako radi.

– Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. „Trolujem" je tako dva dana. Posle obrijem – poručio je on u opisu fotografije, pa pokrenuo pravu lavinu komentara.

Neki su se smejali, neki ga uveravali da mu novi imidž i te kako stoji. Bilo kako bilo, par maksimalno uživa skupa. Zbog poslovnih obaveza, trude se da sve slobodne trenutke - provedu jedno s drugim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavio podatak kako su Ivana i Miloš raskinuli, a onda, ubrzo zatim, da u stvari planiraju svadbu. Iako to inače ne radi, Biković se oglasio pa izrazio koliko je i sam bio začuđen informacijama.

Viša me ništa ne iznenađuje

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je on jednom prilikom „Telegrafu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike