Slavni reper s kojim Rijana čeka dete je pre nje voleo mnoge poznate dame: Lista je dugačka!

01.02.2022

15:17

0

Autor: Marija Mitić

Od australijske reperke, preko popularnih sestara pa sve do pevačice kosovskog porekla

Slavni reper s kojim Rijana čeka dete je pre nje voleo mnoge poznate dame: Lista je dugačka!
profimedia-0655590552 - Copyright Profimedia

Vest da je pevačica Rijana u drugom stanju kao i njene prve fotografije sa trudničkim stomakom obišle su svet, a fanovi su oduševljeni ovom lepom novinom.

Naime, Rijana i njen partner, reper ASAP Roki pozirali su na ulicama Njujorka, gde ju je reper u jednom trenutku poljubio u čelo.

Profimedia
Rijana i ASAP Roki

Pevačica sa Barbadosa i poznati reper u maju 2021. objavili su da su u ljubavnoj vezi, dok su se prvi navodi o njihovoj bliskosti pojavili već u novembru 2020. godine. Ono što je malo poznato jeste da se ASAP Roki pre Rijane viđao sa mnogim devojkama iz javnog sveta, pa da počnemo ispočetka...

Reperka Igi Azilija

Pre nešto više od pet godina, ASAP Roki bio je u vezi sa australijskom reperkom Igi Azilijom. Njihova romansa potrajala je oko godinu i po dana, a pevačica je, u znak ljubavi, uradila tetovažu na prstu na kojoj piše "Ljubav, ASAP".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

 

Rita Ora

Iako u javnosti nikada nisu potvrdili ali ni demantovali glasine da su zajedno, mediji su brujali o navodnoj romansi Rokija i britanske pevačice poreklom sa Kosova, Rite Ore.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Roki je, navodno nakon kraha veze, čak snimio pesmu  "Better Things", u kojoj "proziva" Ritu, a u jednom od narednih intervjua naveo je - "Rita nije loša osoba, ali dok sam bio u vezi, a sa strane se viđao sa njom, ona nije umela da ćuti".

Sestre Džener

Tokom 2015. i 2016. godine ASAP se našao u centru skandala zbog navodnih afera sa slavnim sestrama - Kajli i Kendal Džener. Kako se tada pisalo, reper se navodno viđao najpre sa Kajli Džener da bi ga, nakon godinu dana, paparaci u više navrata uslikali sa njenom starijom sestrom Kendal, najplaćenijom manekenkom na svetu.

Profimedia
Sestre Džener

Ni Kajli, ni Kendal, ali ni Roki, nikada nisu ni potvrdili, niti negirali ove navode.

Rijana

Od 2017. godine ime ASAP Rokija nije se našlo u konotaciji ni sa jednom poznatom damom, osim od 2020. godine, kada mu je Rijana ukrala srce.

Tokom intervjua za GQ, Roki je pevačicu sa Barbadosa nazvao "ljubavlju svog života", dodajući da je očinstvo "apsolutno u njegovoj sudbini".

 - Mislim da bih bio neverovatan otac -  izjavio je reper tada, dok je izvor Magazina "People" rekao:

 - Mnogi momci su pokušali da je obore s nogu, ali Roki je to jedini uspeo.

Foto: Profimedia
Rijana i ASAP Roki

Izvor je takođe otkrio da je Roki izuzetno romantičan, iako ne deluje tako, te da svoju devojku neretko ume da obraduje raznim sitnicama.

 - Šalje joj cveće i čokolade gotovo svakodnevno kada nisu zajedno. Takav je od prvog dana. Rijani se dopada jer zajedno umeju da se zabavljaju, vrlo su opušteni, vole da putuju, uživaju u istoj hrani. Baš su se našli - tvrdi je izvor pomenutog magazina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike