Koji muškarac nije prevario?! Ivana Šašić će suprugu ipak oprostiti preljubu: On me voli!

14.04.2022

11:22

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica se vodi rečenicom - "ljudski je praštati"

Koji muškarac nije prevario?! Ivana Šašić će suprugu ipak oprostiti preljubu: On me voli!
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Šašić pre nekoliko dana saznala je da je suprug prevario, zbog čega je istog trenutka odlučila da podnese papire za razvod braka. Iako je u više navrata isticala da prevaru i izdaju ne može da oprosti, Ivana je sada šokirala sve kada je otkrila da ona i njen suprug rade na pomirenju.

- Sve što se desilo desilo se, ja Bojana neću da pljujem i da pričam o njemu u ružnoj konotaciji. On i dalje je tu i nalazi način da sve ovo završimo na lep način i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad. Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman o tome da priča i da prizna svoju grešku. Ja sam rekla šta je bilo i šta je istina, ali vreme će pokazati da li ćemo prebroditi sve to. Ljudski je oprostiti- ispričala je pevačica.

ATA Images/Antonio Ahel
Ivana Šašić

Šašićeva je potom u Grand Magazinu objasnila kako je priznanje greške i razgovor ključ svega.

- U meni je proradio bes, ali ja imam herca da to kažem. Ja nikad nisam rekla da on mene ne voli i nikad neću reći, i znam da on mene voli. Šta se u njegovoj glavi u tom trenutku desilo, to on zna i on mora da živi sa tim, ne ja. Da li ću ja tih mojih pet godina baciti za 10 dana nečega, to je moja stvar i moj izbor, bes jeste tu. Koji nije prevario i neće ako može? - iskrena je bila Ivana.

Podsetimo, pevačica je uhvatila muža u preljubi i potom na društvenim mrežama objavila da se razvodi.

- Dragi moji! Da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno. Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija razvod. Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom - napisala je Ivana Šašić nedavno na svom Fejsbuk nalogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike