Ivana Šašić šokirala stavom o preljubi koju je i sama doživela: Ako se ne sazna, to je okej

13.04.2022

19:50

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila da njen još uvek zakoniti suprug i dalje negira prevaru kao i da je moli da se pomire

Ivana Šašić šokirala stavom o preljubi koju je i sama doživela: Ako se ne sazna, to je okej
zadrugovizija_03012021_0421 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Šašić pre par dana je odlučila da podnese papire za razvod braka od supruga Bojana, o čemu je odmah obavestila javnost, putem Fejsbuka. Ivana je bila iskrena do srži pa je priznala i da ju je partner prevario te da je to presudilo da donese odluku o rastanku.

Ona je sada opširnije govorila o ovoj temi, a svojim stavom o preljubi šokirala je mnoge.

- Ja sam jedna razumna žena sa dovoljno godina i iskustva. Nije nemoguće prevariti. Postoje ljudi koji to rade i žene koje to znaju, ali te žene imaju sve. Taj muškarac koji takav život živi, on je obezbedio svoju porodicu da ona ima sve i da njegovoj ženi ništa ne fali. Pa ako nešto bude sa strane to je okej, ali da se ne sazna. Mada ako u mom slučaju žena bude stub porodice i da ta neka kojoj je on davao silna obećanja u tih 10 dana krene da se raspituje za mene. To se sazna - rekla je pevačica i istakla da joj se žena koja je u tih 10 dana bila sa njenim mužem, pronašla i javila jer je osetila da joj je nešto sumnjivo.

ATAImages/ A.A.
Ivana Šašić sa suprugom

- Ta žena koja je starija od mene sedam godina je mene tražila preko neke naše zajedničke drugarice i javila mi se. Ja nemam ništa protiv nje jer ta treća strana nikada nije kriva. Verovatno je njoj on obećavao svašta, gde je njoj to, kao jednoj iskusnoj ženi, postalo sumnjivo, a ja nisam neko ko je nepoznat i vrlo je lako došla do mene. Ja sam njoj rekla do ovog trenutka moj brak je bio okej, od ovog trenutka moj brak ne postoji. Izdaju nepraštam, prevaru bih možda oprostila, ali izdaju ljudsku ne mogu da oprostim - rekla je pevačica.

Ivana je za kraj dodala i da joj je tu devojku suprug predstavio kao školsku drugaricu koju on jako dugo nije video i da u tom trenutku ona nije ni slutila šta sledi.

ATA Images/Antonio Ahel
Ivana Šašić

- On je meni predstavio nju kao jednu školsku drugaricu koju on dugo nije video, iako je starija od njega 14 godina. Ja sam u tom trenutku stvarno imala poverenja u njega, da sam mogla svoju glavu da dam da on to nikada ne bi uradio. U tom trenutku, kada sam ja njega nazvala dok je ona slušala na drugoj liniji, on nije mogao da veruje šta ga je snašlo! Recimo da on i sada pokušava da se pomiri sa mnom. Ja sam nju samo zamolila da mi pošalje sve prepiske sa vibera koje sam mu pokazala. Mada on i dalje tvrdi da to nije tako i da su mu namestili - rekla je pevačica za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike