Čula sam se sa ljubavnicom svog muža, prvo je negirao, a onda... Ivana Šašić bez dlake na jeziku o prevari i razvodu!

06.04.2022

17:11

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica je jutros objavila da je posetila advokata i da se razvodi od supruga Bojana sa kojim je provela pet godina

Čula sam se sa ljubavnicom svog muža, prvo je negirao,  a onda... Ivana Šašić bez dlake na jeziku o prevari i razvodu!
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright ATAImages/ A.A.

Ivana Šašić jutros je putem Fejsbuka saopštila da se razvodi od supruga Bojana, sa kojim je provela poslednjih pet godina. Zbog Ivaninih dosadašnjih objava činilo se da ju je suprug prevario te da je zbog toga došlo do njihovog razilaženja, što je ona sada i potvrdila.

Takođe, u medijima su se pojavile i informacije da je pevačicu navodno njegova ljubavnica "jurila po Šapcu", gde žive, a Ivana se sada ponovo glasila na Fejsbuku i potvrdila sve pojedinosti koje su do sada dospele u javnost, osim te i otkrila je da se sa dotičnom ženom čula preko telefona.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Šašić sa suprugom Bojanom

- Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da,sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana i zaključila da ne pati kao i da neće sebe zbog razvoda dovesti u stanje depresije.

Printscreen Facebook/Ivana Šašić
Objava Ivane Šašić na Fejsbuku

 

- Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kazem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni deo života,i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji moguci nacin. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema - dodala je pevačica.

- Hvala svim dragim ljudima koji mi salju poruke podrške.Hvala mojim prijateljima, što su kao i uvek, uz mene. Ja sam srećna žena - zaključila je Šašićeva na svom Fejsbuk nalogu.

Podsećanja radi, Ivana je najpre u kratkoj objavi na pomenutoj mreži saopštila da se razvodi, a onda je i detaljnije objasnila šta se zapravo dogodilo.

Printscreen Facebook/Ivana Šašić
Objava Ivane Šašić na Fejsbuku

- Razvodim se! Neko je nešto zabrljao, ja ne prelazim preko toga i to je to. Nisam ja ništa zabrljala, ali neću da širim priču, dovoljno je da je neko nešto zabrljao... Danas sam predala papire za razvod braka odmah! Juče sam nešto saznala i danas sam već to uradila. Jutros u pola 9 sam bila kod advokata - priča Ivana i nastavlja:

- Ovo nije ishitrena reakcija, tako je kako jeste. Juče sam automatski skinula burmu, čim sam to uradila, onda je kraj. Nema nazad, nema priče. Ja sam žena koja poštuje sve. Onog trenutka kada nisam ispoštovana ja, onda je to defintivno kraj. Voleli smo se dok smo bili zajedno, očigledno to više nije to. Nemamo zajedničkih interesa više - rekla je Ivana ranije za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike