Oglasio se Zverka nakon optužbi za se*sualno nasilje!

23.02.2022

13:22

1

Glumac je pokazao kako provodi vreme

Oglasio se Zverka nakon optužbi za se*sualno nasilje!
profimedia-0400588871 - Copyright Profimedia

Glumca Krisa Nota, poznatog kao gospodin Zverka iz serije "Seks i grad", optužen je za seksualno zlostavljanje krajem prošle godine, a sada se oglasio putem svog Instagram profila i otkrio kako provodi vreme.

On je najpre postavio fotografiju svog starijeg sina dok igra košarku ispod koje je napisao da je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu.

Nakon toga se javio još jednom objavom kojom je mlađem sinu Kitsu čestitao rođendan uz emotivnu poruku.

Iako su se mnoge javne ličnosti šokirale zbog nečega što je navodno Kris uradio, njegovi pratioci na Instagramu oduševljeno su ga dočekali na ovoj društvenoj mreži nakon kraće pauze.

 

 

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanju u Njujorku. Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca srela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

Profimedia
Sara Džesika Parker i Kris Not u seriji "Seks i grad"

Džentil je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se navodno dogodio 2002, kada ju je Not odvezao kući i zatražio da vidi njen stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. Nakon što je opisala celu situaciju, Lisa je otkrila zbog čega je tek sada to javno ispričala.

- Bilo me je strah da istupim oko ovoga zbog Notove moći i njegovih pretnji da će mi uništiti karijeru - rekla je Džentil. Notu je to donelo velike poslovne gubitke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike