Anastasija rasplakala Karleušu usred „Zvezda Granda", pa poručila: I ona je mene! (VIDEO)

16.06.2021

11:33 >> 13:24

0

Ićurupova u četvrtfinalu nije imala sreće i ispala je iz Zvezda Granda. Njena mentorka zaplakala je tokom izlaganja, zbog žirija koji nije pustio njenu kand

Anastasija rasplakala Karleušu usred „Zvezda Granda", pa poručila: I ona je mene! (VIDEO)
Copyright Anastasija Ićurup,Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda" screenshot

Anastasija Ićurup ispala je iz „Zvezda Granda”. Iako je do tada imala sreće i dobro se pokazala, u četvrtfinalu sreća ju je, izgleda, napustila. To je, priznaje, nije obeshrabrilo jer je, kako kaže, svesna sebe i svojih mogućnosti. Njena mentorka Jelena Karleuša je, sa druge strane, čini se mnogo lošije podnela „ne” od žirija, pa je usred emisije pustila i suzu.

Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda” screenshot

– Nisam se razočarala, zato što sam svesna sebe i svog pevanja. Nisam imala tremu, možda mi danas nije bio dan – pričala je Anastasija za „Grand onlajn”, pa se dotakla i Karleušinih suza: Svako ima neki loš dan… Rasplakala je i ona mene, iskreno vezane smo – otkrila je mlada pevačica.

Iako ne nastavlja takmičenje – potvrđuje reči svoje mentorke i čvrsto veruje da će jednog dana da dotakne same zvezde.

– Verujem da ću biti zvezda, radim na tome, radim na svojoj pesmi, a jednog dana ću snimiti i album – isppričala je ona, koja osim što radi u bolnici i staračkom domu, uporedo peva i ne krije da je u svoje nastupe uložila mnogo.

Anastasija Ićurup ,,Zvezde Granda” screenshot

Podsetimo, tokom prethodne emisije, Jelena Karleuša zaplakala je naočigled milionskog auditorijuma jer njena kandidatkinja nije prošla dalje.

Posle dueal između Velida Handžića iz Kaknja i Ićurupove iz Melenaca, nije mogla da veruje šta se dešava, a sve to možete pogledati od 1:20:39.

– Čekajte, oni nisu za baraž? – pitala je Karleuša u jednom momentu, na šta je žiri oštro poručio: „Ne!”.

Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda” screenshot

– Ovim glasanjem ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – obratila se Karleuša kolegama nešto zatim, dok su oni tvrdili da njihovo glasanje nema veze sa njom.

– Ova rasprava nema smisla, jer ovo nije borba za kandidate. Vi se osećate ugroženo kao mentori. Niko od nas nema zlu nameru, tako da, drage kolege, nemojte ništa lično da shvatite – pojasnio je Bosanac, ali je Jelena ostala pri stavu da je njena takmičarka oštećena.

– Tvrdim da ste devojci, koja može da bude zvezda, da ste joj isekli krila na najgluplji mogući način. Ne smem u oči da je pogledam, jer mi je krivo i žao – poručila je pevačica kroz suze, pa dodala da je uvek prema kolegama i njihovim takmičarima bila fer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike