Estrada pod lupom 24sedam: Sankcije, fizički napadi, sudski obračuni i ostale drame obeležile nedelju za nama (VIDEO)

11.04.2022

07:15

0

Autor: Marija Mitić

Što na domaćoj što na inostranoj sceni, desili su se i neke lepi događaji protekle sedmice, poput tajnih venčanja, veridbi, najavi novih koncerata, nastupa, snimanja serija, filmova...

Estrada pod lupom 24sedam: Sankcije, fizički napadi, sudski obračuni i ostale drame obeležile nedelju za nama (VIDEO)
show - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

U nedelji za nama ostavili smo mnoge neprijatnosti i afere među poznatim ličnostima, koje su uzdrmale javnost. Čini se da se bura u svetu poznatih ne stišava, pa tako u medije isplivavaju novi slučajevi nasilja, snimci privođenja, uvedene su sankcije poznatima, a pali su i poneki razvodi i tužbe.

Ipak, uvek je tu i ona vedrija strana, pa su se tako, što na domaćoj, što na inostranoj sceni, desili i neke lepi događaji protekle sedmice, poput tajnih venčanja, veridbi, najavi novih koncerata, nastupa, snimanja serija, filmova...

Snežanu Dakić nepoznati napadač na ulici pogodio kamenom u glavu

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Dakić

Voditeljku Snežanu Dakić nepoznati napadač je, početkom prošle nedelje, gađao kamenom koji se obio o njen automobil i pogodio je u glavu. Ona se brzo uputila u Urgentni centar gde su joj sanirane povrede, koje, na sreću, nisu bile ozbiljne, a o ovom slučaju je redavno izveštavala javnost. 

Kako je istakla, u pitanju je nepoznati napadač, beskućnik i reč je najverovatnije o duševnom bolesniku. Voditeljka je slučaj prijavila nadležnim organima.

Objavljen snimak hapšenja Nikole Rađena

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen

Vatrepolista Nikola Rađen navodno je fizički napao svoju devojku pevačicu Milicu Ristić 1. aprila. Njih dvoje su istog dana objavili zajedničko saopštenje za javnost u kome su naveli da je između njih bilo svađe, ali ne i tuče, kao i da ostaju zajedno. Ipak, Rađen je istog dana priveden, a ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila ga je kako napušta svoj stan u srpskoj prestonici u pratnji policajaca, te ulazi u njihovo vozilo i odlazi u stanicu u centru grada. Vaterpolista je bio vidno uznemiren, a sve detalje možete pogledati u videu koji sledi.

Navršilo se godinu dana od smrti Predraga Živkovića Tozovca

Printscreen
Predrag Živković Tozovac

6. aprila se navršilo tačno godinu dana otkako nas je napustio kompozitor, tekstopisac, harmonikaš i pevač narodne i folk muzike Predrag Živković Tozovac. Pevač je preminuo u 86. godini od posledica koronavirusa 2021. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Emiliju i dva sina, ali i mnoštvo hitova poput „Tražiću ljubav novu“, „Vlajna“, „Jesen u mom sokaku“, „Mirjana“, „Ti si me čekala“, „Violino ne sviraj“ „Ovamo Cigani“, „Oči jedne žene“, „Prazna čaša“, „Jeremija“ i druge. Rođen je 22. januara 1936. godine u Kraljevu.

Razvodi se pevačica Ivana Šašić

ATAImages/ A.A.
Ivana šašić sa suprugom

Pevačica Ivana Šašić odlučila je da se razvede od supruga Bojana posle pet godina braka. Kako je napisala na socijalnoj mreži Fejsbuk, ovu odluku je donela zbog partnerove prevare.

- Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da,sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana i zaključila da ne pati kao i da neće sebe zbog razvoda dovesti u stanje depresije.

Noviteti u životu Ace Lukasa - dve pesme, film, serija, ali i tužba

24sedam/Nenad Vujanović
Aca Lukas

Pevač Aca Lukas izdao je čak dve pesme tokom prošle nedelje, numere "Jednom" i "Na duge staze", a odjeknula je i vest o početku snimanja serije i filma o njegovom životu, koji će nositi naziv "Kafana na Balkanu". Prvi kadrovi, kako je najavila produkcija, biće snimljeni na koncertu koji će Lukas održati 14. aprila u Kombank areni. 

Osim po ovim novitetima, Lukasovo ime punilo je novinske stupce protekle sedmice i jer je protiv njega i njegovog menadžera i producenta Saše Mikovića, podignuta krivična prijava od strane RTS-a.

Pevač je glavne i odgovorne sa Javnog servisa optužio za niz krivičnih dela, a kako je objasnio, ovoga puta će istrajati u tome da istera pravdu.

Jelena Karleuša odustala od krivičnog gonjenja supruga Duška Tošića

Tanjug/Miloš Milivojević
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša  se 8. aprila pojavila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, na saslušanju povodom drame koja se, prema ranijim napisima, odvila u njenoj porodičnoj kući na Božić - kada ju je suprug Duško Tošić, navodno, fizički napao posle svađe.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu pevačice, tužilaštvo je donelo odluku da se protiv proslavljenog fudbalera ne pokreće krivični postupak, saznao je tada 24sedam.

- Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 3. marta 2022. godine, nakon čega je dana 8. aprila 2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

- Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu J.K. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv D.T. ne pokreće krivični postupak - piše između ostalog u saopštenju.

Petar Grašo najavio koncert u beogradskoj areni

ATAImages / Milan Maričić
Petar Grašo

Pevač Petar Grašo održao je protekle sedmice konferenciju za medije povodom solističkog koncerta u Beogradu. Naime, Grašo će 11. novembra zapevati pred srpskom publikom u Areni, a za to sprema pravi spektakl.

- Srećan sam što imam priliku da realizujem sebe na tom polju i to iščekujem sa velikom radošću, ali i malim strahom, mada su to neki leptirići jer se događa nešto novo u mom životu. Stvari su se lepo posložile kako u privatnom, tako i u muzičkom životu - rekao je pevač između ostalog za 24sedam, a o čemu je još ovom prilikom govorio, pogledajte u nastavku.

Tajna "selebriti" venčanja i veridbe

Profimedia
Kortni Kardašijan i Travis Skot

Kortni Kardašijan i Travis Skot iznenadili su javnost kada je objavljeno da su se venčali 4. aprila u Las Vegasu. Oni su to uradili u strogoj tajnosti, a kako se čini, uskoro će na ludi kamen stati i Dženifer Lopez ali i Avril Lavinj. Naime, proteklih dana mnogo se govori o prstenu koji je zasijao na ruci pevačice, dok ona ove sumnje, kao ni njen partner Ben Aflek, nisu potvrdili.

S druge strane, pevačica Avril Lavinj i kolega iz pop-pank sveta, Derek Rajan Smit, poznatiji kao Mod Sad, obavili su veridbu u Parizu, 24. marta, što je otkrila pevačica na svom Instagramu 7. aprila. Ovo će Avril, inače, biti treći brak.

Održana 64. dodela Gremi nagrada

Profimedia
Džon Batist

U Los Anđelesu je 3. aprila održana 64. dodela prestižnih Gremi nagrada, a multižanrovski umetnik Džon Batist dobio je najvažniju nagradu večeri za „We Are“, album inspirisan pokretom "Black Lives Matter".

"Silk Sonic" osvojio je nagradu za pesmu i ploču godine „Leave the Door Open", a Olivija Rodrigo proglašena je za najbolju novu umetnicu. Ona je dobila nagradu za najbolji pop solo nastup za pesmu "Drivers license" i najbolji pop vokalni album.

Za najbolji pop duet proglašena je pesma "Kiss Me More," Doje Ket i SZA.

Nagradu za najbolji rok nastup su dobili "Fu fajtersi" za "Making a Fire", a njihova pesma "Waiting on a War" je proglašena za najbolju rok numeru.

S druge strane, najbolji pop album je "Love for Sale", Toni Benet i Lejdi Gage. Pesma "Jail" Kanjea Vesta je proglašena za najbolju rep pesmu godine.

Doneta odluka o sankcionisanju Vila Smita

Profimedia
Vil Smit

Nakon skandala na dodeli Oskara, čiji je glavni akter bio glumac Vil Smit, Akademija Filmske umetnosti i nauke donela je odluku o njegovom sankcionisanju. Reč je o zabrani da glumac narednih 10 godina prisustvuje niti jednom događaju koji Akademija organizuje, pa ni dodeli Oskara, a on se o ovome samo kratko oglasio rečima:

- Prihvatam i poštujem njihovu odluku - rekao je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike