Estrada pod lupom 24sedam: Šamar realnosti prodrmao svet poznatih! (FOTO/VIDEO)

04.04.2022

07:15

0

Od pojedinih događaja se neki i dalje oporavljaju...

Estrada pod lupom 24sedam: Šamar realnosti prodrmao svet poznatih! (FOTO/VIDEO)
soubiz 0304 - Copyright ATAImages/ A.A./Profimedia

Od ekstremno lepih, do krajnje šokantnih dešavanja - sva su se, čini se, odvila tokom nedelje koja je za nama. Kada mu je Sofija Milošević rodila drugog sina, Luka Jović je, na primer, čašćavao i po Danskoj. Sa druge strane, od nekadašnjeg sastava „Luna", preko Dekija Pantelića, Nikole Rađena... Poznati su davali sve od sebe da reše kako zdravstvene, tako i svoje ljubavne, pa i probleme sa nadležnima, o čemu vas je 24sedam blagovremeno izveštavao.

Sofija Milošević - mama drugi put!

Vest o porođaju manekenke osvanula je na samom početku nedelje koju smo ispratili. Lepotica se s izabranikom, fudbalerom Lukom Jovićem, drugi put ostvarila u ulozi roditelja - dečaka, kom su dali ime Teodor.

Sofija Milošević Printscreen Instagram/sofimilo
 

Bekuta snimila prvi spot posle Mrkine smrti

Pevačica je protekle godine ostala bez dugogodišnje ljubavi, Milutina Mrkonjića, pa je posao stavila na pauzu, od bola i tuge. Prošle nedelje, međutim, uspela je da nabaci osmeh na lice i predstavi publici novi spot, prvi posle njegove smrti. U pitanju je, inače, duet s mladom koleginicom Zoranom Simeunović, koji nosi naziv „Gram".


Ana Bekuta i Zorana Simeunović

, Privatna arhiva
 

Posthumni album Sinana Sakića

Poznato je da je pevač iza sebe ostavio brojne hitove, ali za album „To si ti" - gotovo niko do sada nije znao. Javnosti bi trebalo da bude predstavljen u celosti upravo danas, a pre nekoliko dana je pesma „Ne ide" već uspela da ukrade srca Sinanovih fanova.

Jednako dobro je prošla i numera „Ne možeš ti da mi sudiš".

Sinan Sakić ATAImages/Antonio Ahel
 

Priča o krađi identiteta Sare TKD dobila epilog

Kako je potvrđeno iz policije, iza spornog Fejsbuk naloga pod njenim imenom stoji nekoliko lica, za koja se sumnja da se nalaze na relaciji Bosna - Srbija.

Sara TKD Instagram printscreen/saratkd7
 

Influenserka je zbog krađe identiteta i manipulacije javnosti u njeno ime prijavila slučaj Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Prema pisanju „Telegrafa", procedura je u toku i izdat je nalog Bosni i Hercegovini za izručenje Srbiji, ukoliko je osumnjičeni njihov državljanin. Uskoro se očekuje privođenje.

Ova saznanja su potvrđena i za 24sedam.

Bivše kolege iz grupe „Luna" ne mogu očima da se gledaju?

Maja Marković, bivša pevačica poznatog sastava, napustila je emisiju u koju je bila pozvana kao gošća pošto joj se, iznenada, Čeda Čvorak pridružio u programu. Ona je nekoliko puta isticala kako ju je svojevremeno maltretirao, da je nije isplaćivao, pa je ova scena mnoge podigla na noge.

Maja Marković i Čeda Čvorak ATAImages/ A.A, Instagram screenshot / themajamarkovic
 

Sa druge strane, Čeda je tokom nedelja tek ostavio bez reči - tvrdeći kako nikada nikakvog raskola među njima nije bilo, te da je Maja tek „otišla, kao i da nije bila pod ugovorom".

Dejan Pantelić završio u bolnici

Dejan Pantelić Printscreen/ TV Prva
 

Čuveni voditelj imao je upalu slepog creva, zbog čega je po hitnom postupku hospitalizovan. Posle čitave drame, uključio se u „Jutro" Prve televizije, pa ispričao kako je sve okej, zahvaljujući se zaposlenim u Urgentnom centru - sestrama, doktorima, te hirurzima.

Rađen napao devojku?

U jeku priče o tome kako je pevačica Milica Ristić prijavila proslavljenog vaterpolistu policiji, pošto ju je napao, par je udruženim snagama izdao zajedničko saopštenje.

Milica Ristić i nikola Rađen ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nikola je naglasio kako je sve i te kako uticalo na njihove voljene, kao i njegove dve ćerke, jer „razmirica je bilo, ali sukoba nikako".

Devinova prva ispovest

Antonović još nije dobio odgovor suda da li je Miroslav Ilić njegov biološki otac ili nije, nakon nedavno završenog ročišta na kome je bila njegova majka Mirjana. U intervjuu koji je dao za 24sedam koji možete pročitati na OVOM linku, pored toga smo se osvrnuli i na emocije s kojima se trenutno nosi posle svega, kao i na njegov susret sa pevačem.

Devin Antonović ATAImages/ A.A./24sedam
 

Alek Boldvin uskoro sedmi put tata!

Posle velike drame - kada je slučajno usmrtio saradnicu Halinu Hačins, iz doma glumca začule su se lepe vesti. Sa suprugom Hilarijom, naime, postaće roditelj sedmi put, što je buduća mama s velikim zadovoljstvom i podelila na društvenoj mreži Instagram.

 

Šamar - za Oskara!

Javnost je svakako ostala u šoku pošto je glumac Vil Smit, posle neslane šale kolege Krisa Roka na račun njegove žene, napustio svoje mesto i popeo se na scenu 94. dodele Oskara, pa mu udario šamar.

Nekoliko dana zatim, kako se oko svega „digla ogromna prašina", zbog koje je Smita i grizla savest, glumac je doneo odluku - da podnese ostavku Akademiji, zbog svog sramnog poteza.

 

 

„Nije lenjost, afazija je..."

Porodica Brusa Vilisa sve je ostavila bez reči pošto je potvrdila da je glumcu ustanovljena afazija. To je jezički poremećaj, uzrokovan oštećenjem u određenoj oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika.

Brus Vilis Profimedia
 

Vilis je iz tog razloga odbio veliki broj uloga i angažmana, a prema rečima njegovih najbližih, tako će ostati do daljeg.

Preminuo Tom Parker

Mladić koji je ogromnu popularnost stekao kao član sastava „The Wanted", preminuo je s 33 godine od tumora na mozgu. Lično je, podsetimo, 2020. obelodanio putem društvenih mreža kako mu je dijagnostikovan glioblastom, tip tumora za koji još uvek nije pronađeno efikasno rešenje.

Tom Parker Profimedia
 

Pacijenti sa ovim tumorom, inače, požive od tri do 18 meseci nakon dijagnoze, a porodica pevača nije želela da čuje šta se njemu predviđa, iz straha da će „samo sedeti i odbrojavati dane, a ne živeti svoje živote”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike