Džoni Dep ima 37 tetovaža, a jedna ima posebno značenje: Nalazi se na njegovoj levoj šaci

19.10.2021

19:31

0

„Cikcak” šara koju ima holivudski glumac uobičajen je simbol Indijanaca

Džoni Dep ima 37 tetovaža, a jedna ima posebno značenje: Nalazi se na njegovoj levoj šaci
24sedam/Goran Sivački - Copyright Džoni Dep 24sedam/Goran Sivački

Slavni glumac Džoni Dep stigao je u Beograd danas, privatnim avionom iz Rima. Odmah po sletanju, on je otišao u Predsedništvo Srbije, gde se sastao sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

Dep je u Srbiju došao u odličnom raspoloženju i sebi svojstvenom stajlingu, a najveću pažnju su privukle njegove tetovaže, koji ima 37. Jedna od onih koja je bila vidljiva za sve prisutne, nalazi se na levoj šaci i ima „cikcak” šaru.

A.K./ATAImages
 

Glumac je ovu tetovažu uradio, nakon što je 2012. godine postao počasni član nacije Komanča. Znak je povezan sa domorodačkom kulturom i predstavlja odnos duše koja će ići sa zemlje na nebo.

„Z”, ili cikcak, uobičajen je simbol Indijanaca. Ravna horizontalna linija u indijanskim glifovima predstavlja kretanje po Majci Zemlji i zatvaranje veza sa Ocem Nebom.

Ako je srednja linija „Z” ka levoj strani, to ukazuje na put duše - putovanje koje duh vodi i hod kojim se ide unutar duha. Ako je srednja linija u „Z” nagnuta nadesno, to ukazuje na sile koje glasno dozivaju čovekovu dušu - strasti ili pitanja koja primoravaju osobu da krene izabranim životnim putem.

24sedam/Goran Sivački
 

Dve horizontalne linije (gornja i donja - povezuju srednju kosu liniju) ukazuju na putovanje života i razumevanje dok hodamo po ravni Zemlje - mi takođe živimo životom Neba.

Inače, Depova prva šara na telu bila je glava Indijanca, crtež kojim je istakao koliko je ponosan na svoje korene.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike