Sve je znala! Slađa o Đanijevoj aferi sa ljubavnicom: Napraviću haos!

06.08.2021

09:44 >> 10:41

0

Na društvenim mrežama postoje fotografije koje su dokaz da pevač ranije nije bio veran svojoj supruzi

Sve je znala! Slađa o Đanijevoj aferi sa ljubavnicom: Napraviću haos!
Copyright M. M./ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest da je folker Radiša Trajković Đani uhvaćen u društvu ljubavnice – izvesne Sanje. Ali, to nije sve, na društvenoj mreži Instagram osvanule su i njihove intimne fotografije na kojima se jasno vidi da su pevač i pomenuta devojka uslikani dok se strasno ljube.

Tragom informacija sa društvenih mreža, ekipa 24sedam pozvala je Đanijevu suprugu Slađu koja uopšte nije bila iznenađena onime što smo joj rekli govoreći da su to stare fotografije i da je upoznata sa svime.

Radiša Trajković Đani, ljubavnica Sanja, Foto: Printscreen Instagram/sanja_l

– Jao, pa to su sve stare slike. Ja sam za to načula već, iskrena da vam budem. Ja ne znam čemu ove slike, ovo je staro 100 godina. Pogledaću nove slike i uporediću, ako se ispostavi da se dešava nešto u šta nisam upućena napraviću haos – kaže Slađa za 24sedam.

Radiša Trajković Đani, ljubavnica Sanja, Foto: Printscreen Instagram/sanja_l

Podsetimo, prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da se Slađa i Đani razvode, ali nam je pevačeva supruga ubrzo to i demantovala. Njoj je jasno da njen muž ima veliki broj obožavateljki, te ističe da ljubomorisanju nema mesta.

– Ja se sa Đanijem na javnom mestu nikada nisam posvađala. Ma ni kući se ne svađamo. Mi to jednostavno ne umemo. Ja kad hoću da se naljutim na njega, on počne da priča i ne mogu da budem ljuta. On je toliko dobar, da bih svojoj ćerki poželela ovakav brak kakav imam ja, ali teško u ovim vremenima. Ja sa njim jedino oko dece mogu da se posvađam, ali sve je to normalno. Ne znam šta je čudno ljudima što se mi volimo. Nije tačno da se razvodimo! Mi nikad bolje nismo živeli i baš smo srećni i volimo se. Sve to je jedna notorna laž – ispričala je Slađa za naš portal ranije i dodala da se već ranije suočavala sa pitanjima da li joj je muž veran.

Slađana i Radiša Trajković ATAImages/Antonio ahel

– Pre pet, šest godina kad su me pitali da li je Đani švaleraš i kako ja regujem na to. Ja sam tada rekla: „Bolje da me vara sa ženom, nego sa muškarcem.” Znači da je on dobar, čim ga jure žene (smeh). Kakav je to čovek kad ga ne juri niko, znači da ne vredi ništa – kaže ona.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike