Ogromna je to cena, koju plaćam emocijama i telom: Goca Tržan ipak nastavlja svoju borbu za potomstvo

26.02.2022

15:15

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica ipak neće odustati od vantelesne oplodnje kao što je nedavno odlučila

Ogromna je to cena, koju plaćam emocijama i telom: Goca Tržan ipak nastavlja svoju borbu za potomstvo
klub_upndown_04122021_0046 - Copyright ATAImages/ A.A.

Goca Tržan već izvesno vreme pokušava da ostane u drugom stanju putem vantelesne oplodnje. Iako je svaki od ovih pokušaja vrlo naporan, stresan, težak za ženu, a i skup, ona ne odustaje, iako je nedavno rekla da se poslednji put podvrgnula ovom zahvatu. 

Pevačica se međutim predomislila, jer iako ima ćerku Lenu, žarko želi da svom suprugu Radomiru Raši Novakoviću podari naslednika.

ATAImages/ A.A.
Goca Tržan

- Ja rekla, ja porekla. Znate, kad doživite bilo kakvo razočarenje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo - kaže iskreno Goca za Story i tvrdi da je ne obeshrabruju godine u kojima je sada.

- Nikada se nisam bolje osećala u svojoj koži jer sam svesna svoje nesvesti i shvatila sam da sebe ne treba doživljavati previše ozbiljno, već živeti punim plućima. Toga se držim jer me toliko lepote okružuje da je glupo da se fokusiram samo na ono što je ružno - rekla je pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages.
Goca Tržan

Goca ne krije da je svaki novi pokušaj vantelesne prilično skup proces, ali spremna je na sve što ovaj izazov nosi sa sobom.

- To uopšte nije jefitna procedura, ali najveću cenu ipak plaćate svojim emocijama, kao i svojim telom. Niko ne zna kakve posledice hormonska terapija može da ostavi na telo posle više godina. Žene zato podnose ogromnu žrtvu i to treba reći otvoreno. Mi podnosimo hormonske terapije, neprijatne preglede, iste takve zahvate i intervencije, kada odete na te transfere veoma je teško. Takođe, prošli put sam se ugojila, mada sad nisam imala taj problem. Ali utiče i na liniju. To je šok za ceo organizam - objasnila je Goca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike