Još jedan udarac za Gocu Tržan: Peta neuspela vantelesna oplodnja

24.03.2022

12:25

0

Pevačica ima veliku želju da zasnuje porodicu sa suprugom Rašom, ali rezultati su ponovo bili negativni

Još jedan udarac za Gocu Tržan: Peta neuspela vantelesna oplodnja
ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan ne odustaje od želje da sa partnerom Rašom Novakovićem dobije dete. Pet puta je pokušala veštačkom oplodnjom da ostane u drugom stanju i zasnuje porodicu sa suprugom, ali i ovog puta ishod je negativan. 

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji Premijera".

ATAImages/ A.A.
Goca Tržan

 

Tržanova se osvrnula i na Pesmu za Evroviziju" i istakla da nije bila u mogućnosti da prati festival, jer je bila iscrpljena zbog situacije u kojoj se našla. 

- Nisam gledala jer sam bila slaba, nisam spavala, pa sam bila psihički lošije. Ali sam sutradan gledala neke snimke i baš sam zadovoljna koga šaljemo - kazala je ona. 

Goca se trudi stoički da podnese ovu situaciju i gleda napred. Jedna je od onih što teške trenutke dočekuje sa osmehom na licu i optimizma joj nikad ne manjka. 

- To je nešto sa čim se rodiš. Ja sam dobila to nešto i hvala Bogu na tome. Imam ja puno razloga da budem srećna i zadovoljna - rekla je Goca Tržan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

 

Podsetimo, Goca iz prvog braka, sa Ivanom Marinkovićem, ima ćerku Lenu (15), a sada joj je najveća želja da dobije dete i sa suprugom Radomirom Novakovićem.

- Želim bebu sa čovekom koga iskreno volim, koji je pažljiv, pametan i u kog imam poverenje... To nije toliko njegova potreba koliko je moja - priča pop zvezda i otkriva da je pomišljala i na usvojenje deteta, ali je i tu nailazila na prepreke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan, Raša Novaković

 

Prema našem zakonu, žena od 48 godina ne može da usvoji tek rođenu bebu, jer razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

- Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju. Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati - rekla je Tržanova za Informer".

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti