Dušica Grabović se ne miri sa očevom smrću: To me je dotuklo, srce mi se slomilo na komade

28.03.2022

15:08

0

Autor: Marija Mitić

Kako je pre mnogo godina izgubila i majku, pevačica kaže da je sa očevom smrću ostala bez jedinog oslonca koji je imala u životu

Dušica Grabović se ne miri sa očevom smrću: To me je dotuklo, srce mi se slomilo na komade
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Dušica Grabović doživela je veliki gubitak kada joj je pre mesec i po dana preminuo otac. Kako joj je majka umrla pre više godina, Dušica je sada ostala bez jedinog oslonca u životu, a koliko joj sve to teško pada ispričala je u emisiji "Grand Magazin".

Pevačica se na početku osvrnula na Slobu Radanovića koji je pevao u noći kada mu je preminuo otac, dok je ona odložila ugovorene nastupe u Americi i vratila se hitno za Srbiju.

- Ja sam uzela za primer Slobu Radanovića kome je otac preminuo tu noć, ja ne bih mogla zaista, zato što sam ja osoba koja reaguje odmah emocijama, baš me to dotuklo, srce mi se slomilo na komade. Nemam ni majku već 15 godina i onda sam taj jedini oslonac koji imam izgubila - rekla je Dušica i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Dušica Grabović

- Kad izgubiš jednog roditelja slabije vidiš, a kad izgubiš drugog onda postaješ slep. To je istina, ali moramo dalje da budemo puni entuzijazma, jer sigurno ni oni ne bi voleli da me vide uplakanu, nego srećnu. Tako da sam ja skupila snagu i odradila tu turneju onako kako dolikuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike