Dete te se stidi: Kaja se oglasila nakon što je njen bivši osuo paljbu po njenom uhapšenom menadžeru i njoj!

03.04.2022

17:02

2

Pevačica nije mogla da ostane nema na ono što je izjavio za medije

Dete te se stidi: Kaja se oglasila nakon što je njen bivši osuo paljbu po njenom uhapšenom menadžeru i njoj!
Kaja Ostojić - Copyright Instagram printscreen/kaya_ostojic

Kao bomba odjeknula je vest da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac. Nikola Dragojlović, Kajin bivši muž, se oglasio i rekao kako su pevačica i njen menadžer njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On je rekao i da nije iznenađen što je kum njegove bivše uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Printskrin/facebook
 

Kaja Ostojić oglasila se na svom nalogu na Instagramu povodom reči bivšeg muža, za koga nije imala ništa dobro da kaže.

- U prilog izjavama ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je "kukavički kršteno iza njegovih leđa", sa njim ne razgovara i drži ga na "blok-u". Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sad postarati da se obratim tužilaštvu i za to i za šta god mogu - napisala je Kaja i nastavila:

- Čovek koji je osuđivani narko diler, čovek koji je proveo 15 godina života u zatvoru, koji se nikada nije brinuo o svom detetu, iako ja to nikad nisam branila, čovek koji je fizički nasilnik i samo je pitanje dana kada će i zbog toga biti iza rešetaka, priča i morališe, uzima u usta hrišćanstvo koga i te kako nije dostojan.

Instagram printscreen/ kaya_ostojic
 

- Ja ovde uopšte nisam bitna. Ono što je bitno i tragično je bolesna mržnja koju dotični gaji prema meni, umesto da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez dana njegove pomoći, sada jedna divna devojka, ispravna, odrasla u Belgiji, aktivna na sportu i trenutno na studijama u Americi. I da, ona se svog oca stidi, kao i ja, i upravo zbog toga sam u jednom trenutku svog života želela da prekinem svaki kontakt sa njim - napisala je Kaja na pomenutoj društvenoj mreži.

Ona se potom oglasila i u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Neprijatno mi je sve ovo da čitam i to što se uz sve to stavlja moja slika. Dušana znam 20 godina, bio je uz mene i u dobru i zlu. On toliko ljudi ima oko sebe, činio je dobro i kome je trebalo i kome ne. Mučno mi je da gledam sve ovo što se dešava. Imala sam prosto potrebu da se oglasim, ne da sebe ograđujem, jer ja sebe ne ograđujem od svojih prijatelja kada su u problemu. Tako sam vaspitana, da pomognem ljudima koji su u nevolji - navela je Kaja, pa rekla kako Dušan nije njen menadžer:

- Ja se pevanjem na terenu ne bavim  dugi niz godina, jedina moja aktivnost u tom smislu je učešće u šou "Tvoje lice zvuči poznato", pa nije ni bilo potrebe da imam menadžera. Težim da se prebacim na neke druge poslove. Ove grozote su se desile o kojima ja nemam nikakva saznanja. Mi poslovno ne sarađujemo, ja se ne bavim pevanjem, nekada mi je bio menadžer, kada sam bila i na dnu i na vrhu on je bio uz mene - rekla je Kaja u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Dušan i ja smo međusobno krstili jedno drugome decu. Moje dete je krstio čovek koji je nam je kao član porodice. Moji roditelji su intelektualci, Užičani znaju ko su bili moji preci. Nisam neko ko je hvalisavac, ali sam dobila pridiku od tetke, pa da kažem.

Instagram printscreen/kaya_ostojic
 

Kaja se osvrnula i na unuka Ere Ojdanića, koji je takođe navodno uhapšen u istoj akciji, te je i za njega imala samo reči hvale.

- Za Nikolu mogu da kažem sve najbolje, on je jedan inetektualac. Ja sam njemu zahvalna da mi je pomogao da održavam svoje telo. On nema nijedan porok, profesionalac je u poslu. Potpuno sam šokirana i zatečena. Nebuloza je da su oni u ljubavnoj vezi. Dule je prvo počeo da trenira kod njega i preporučio mi je Nikolu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike