Bivši muž oštro o pevačicinom uhapšenom menadžeru: „Stvari sad izlaze na videlo, Kajo, povedi računa!" (FOTO)

03.04.2022

10:23

0

Nikola Dragojlović priča i kako mu je Dušan Banjac „krstio dete na kvarno", te da taj potez nekadašnje supruge i njenog predstavnika smatra kukavičkim

Bivši muž oštro o pevačicinom uhapšenom menadžeru: „Stvari sad izlaze na videlo, Kajo, povedi računa!" (FOTO)
Copyright Kaja Ostojić /ATAimages/Antonio Ahel

Bivši suprug Katarine Kaje Ostojić, Nikola Dragojlović, tvrdi za domaće medije kako je pevačica zajedno sa uhapšenim Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete, te da im to nikada neće oprostiti. On, prema daljim napisima, nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapše za posredovanje u prostituciji i, navodno, smatra da će klupko tek da se odmota.

Kaja Ostojić sa menadžerom. Printskrin/facebook
 

„Za to krivim nju!"

- Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno, jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički - rekao je on za „Kurir", pa nastavio o tome kako Kaju krivi i za to što mu je ugled narušen.

 

 

- Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu - ističe on.

Takođe, Dragojlović napominje kako će se „uskoro i te kako čuti ko je njegova bivša".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male „ku*vinske" stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima - zaključio je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike