Samo jedna koleginica mu je pružila podršku: Era Ojdanić i dalje očajan zbog hapšenja unuka!

08.04.2022

15:15

2

Pevač je otkrio i sa čim se on susretao tokom svoje karijere

Samo jedna koleginica mu je pružila podršku: Era Ojdanić i dalje očajan zbog hapšenja unuka!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ A.A. Printscreen/Instagram/andjelic_n_

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, uhapšen je sa još nekoliko lica zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Pevač je već danima van sebe zbog svega i ne može da veruje šta se dešava.

- Mog Nikolu su priveli zajedno sa Duletom Banjcem. U subotu su bili u tužilaštvu, odredili su im pritvor od 30 dana dok ne prikupe dokaze još od neke tri devojke, koje su bile deo priče. Ako dobiju te informacije ranije, pre će biti i pušteni da se brane sa slobode - priča Era i nastavlja:

- Moj Uroš, drugi unuk, angažovao je advokata, posetio ga je u ponedeljak, odneo mu stvari. Meni je problem moja ćerka, a njegova majka. Ona će da crkne od tuge i brige. Pre dvadesetak dana je operisana, ima tri reza na stomaku, izvadili su joj žučnu kesu. Eno je, mrtva žena, hoće da se ubije! Nju ne mogu da smirim i vratim u normalu, ona mi je problem. Blam nas je sve, ružno je.

ATAImages/ A.A.
 

Kako kaže, on uopšte ne misli da je njegov unuk makro, te da mu "prišivaju neke šeme". Iznenadilo ga je i hapšenje Slavice Dajane Tripunović.

- Ona je zvanično uzgajala ruže, to sam skoro čuo. Nju znam otkad je pobedila. Te večeri, kad je pobedila je bila žurka u Klubu književnika, do četiri ujutru smo ostali. Dobra žena i ekstra riba. Kažu da su je uhvatili na delu. Ja da sam se popeo na nju, i da je došao inspektor, rekao bih mu da sačeka sat vreme, do tad ne silazim. Riba je do bola.

Kako dalje ističe, jedino ko mu se javio sa estrade da pruži podršku je pevačica Zorica Marković.

- Samo moja Zorica Marković! Ona je i u jednu televizijsku emisiju poslala poruku, zna mog unuka, lepo ga je podržala. Sem nje niko. Kad je gusto nema nikog, svi dupe uz zid. Mada, ja ni ne tražim pomoć, ali ovako pokazuju koliko me cene, ljudski je. Javljaju se ljudi ovako, generalno, poznanici, fanovi, oni baš pišu, ali kolege su baš zatajile. Ona je po ko zna koji put pokazala kolika je ljudina!

ATAImages/ A.A.
 

Kako kaže, sve ovo o čemu se danas priča je bilo i ranije.

- Ja sam na estradi 57 godina, i uvek ih je bilo! Prošao sam celu kuglu zemaljsku, toga je svuda. Ja sam u Australiji barove sa tim ribama sve prošao sa Mirkom Kodićem. Pa, osamdesetih i devedesetih smo u tim barovima viđali naše poznate Beograđanke kako tamo rade kao prostitutke, a ovde su bile fine, dame na nivou. Ja sam za legalizaciju prostitucije! - rekao je on, pa nastavio:

- Bilo je, ali daleko manje! Da li je kriva kriza, nemaština, ili ne znam šta, ali ovoliko ih nikad nije bilo. Ali, i tad su postojale kao glumice, pevačice, voditeljke a znamo da vikendom zarađuju mnogo više od plate i honorara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike